реклама

реклама

 Міський голова Черкас Сергій Одарич до цього часу ще не підписав рішення депутатів міської ради, ухвалене 11 квітня, про розпуск виконавчого комітету. Це в коментарі «Прочерку» підтвердив керуючий справами Черкаського міськвиконкому Микола Кудрявцев.


На думку Миколи Сергійовича, мер не підписав документ, тому що не знайшов у ньому мотивів.

– У рішенні – дуже багато юридичних ляпів, які не витримують жодної критики. Це можуть підтвердити будь-які незацікавлені юристи. По-перше, звільнення заступників шляхом скасування рішення їхнього призначення, звинувачення в порушеннях закону, які не підтверджені документально, – перелічує суттєві недоліки рішення керуючий справами Черкаського міськвиконкому.

За словами Миколи Кудрявцева, рішення ухвалено з грубими порушеннями, оскільки депутати винесли його з-під поли без попереднього розгляду.

Сьогодні – останній день для підписання міським головою рішення про розпуск виконавчого комітету. Якщо цього не відбудеться, депутатам потрібно буде винести питання на розгляд сесії повторно і набрати для ухвалення рішення не менше, ніж дві третини голосів, тобто 41. Коли ж відбудеться наступне засідання сесії, поки невідомо, але керуючий справами МВК запевняє, що група депутатів, які виступали за розпуск виконкому, наполягатимуть провести його найближчим часом.

Сам Микола Сергійович рішення депутатів минулого четверга сприйняв спокійно.

– Це чистої води політика. Депутатам просто закортіло ухвалити це рішення. Мені дивні їхні звинувачення стосовно того, що виконком не звітував про свою діяльність, тому що звіт був підготовлений і роздрукований. Уже відбулося десятки засідань сесій міськради, однак його ніхто не хотів слухати. Взагалі, я позитивно оцінюю свою роботу за два роки, мені немає чого соромитись, – запевняє Микола Кудрявцев. – Навряд чи наші попередники зробили більше.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100