реклама

реклама

Перший заступник міського голови Черкас, «регіонал» Віктор Беззубенко вважає, що у заявах політиків про неефективність виконавчого комітету «більше політичного, аніж економічного». Чинний виконком він вважає ефективнішим за усі попередні. Про це Віктор Беззубенко повідомив у коментарі «Прочерку».

За словами чиновника, рішення про розпуск виконкому було надто «загальним».

– Там не було чіткого акценту. У ньому були посилання на якісь рішення ще минулих виконкомів… Я хотів би почути якусь конкретику, з прикладом, яке рішення було ухвалене не на користь громади міста. А так… усе сказано на загал, – прокоментував Віктор Анатолійович.

Також питання про свою «неефективність» він, як член Партії регіонів, підніматиме під час внутрішньопартійних зборів. Сам же він роботу виконкому називає «задовільною».

– Про мою роботу говоритиме громада міста, мені складно її оцінити. Буде говорити партійна організація… Якщо порівняти роботу минулих виконавчих комітетів, коли там з 50 рішень ухвалювали лише 5, то ми були набагато ефективнішими, –запевнив Віктор Беззубенко.

Чиновник зазначив, що досі сподівається, що «вільні демократи» знову співпрацюватимуть з «регіоналами».

– Я хотів би, щоб ці дві політичні сили – «вільні демократи» та Партія регіонів – продовжили і далі співпрацювати. Сподіваюся, вдасться досягнути компромісу, адже у багатьох питаннях ми маємо спільне бачення, – прокоментував Віктор Беззубенко.

Водночас він запевнив, що завжди працюватиме «під прапором Партії регіонів».

– Коли я йшов у політику, то розумів, що потрібно бути готовим до будь-якого повороту долі, – сказав про можливу відставку перший заступник мера. – Я завжди працював добросовісно. Завжди працював і буду працювати під прапором Партії регіонів, завжди втілював у міськраді політику Президента України та губернатора. Такою є моя позиція.

Нагадаємо, депутататська більшість Черкаської міськради 11 квітня проголосувала за розпуск виконавчого комітету Черкаської міської ради і припинення повноважень заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів та керуючого справами. Рішення, яке голосувалося в поіменному режимі, підтримали «батьківщинівці» та «регіонали». За це проголосувало 34 народних обранців.

У склад виконавчого комітету входили міський голова Сергій Одарич, секретар міськради Віктор Горкун, перший заступник міського голови Віктор Беззубенко, а також ще двоє заступників Людмила Зарічна й Юрій Гончаров, керуючий справами МВК Микола Кудрявцев та на громадських засадах Сергій Рябцев і Юрій Чернецький.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100