реклама

реклама

Веслувальники Черкащини вперше вирішили створити обласну федерацію з веслування на байдарках і каное. До цього існував обласний осередок всеукраїнської федерації.

За словами директора дитячо-юнацької спортивної школи з веслування Катерини Коваленко, створення саме федерації розширить чимало можливостей для розвитку веслування в області.

Також було обрано керівний склад федерації. Головою став заслужений майстер спорту, срібний призер Олімпійських ігор Олександр Мотузенко (представник Сміли); заступником – директор клубу веслування на човнах «Веслярик», чемпіон світу серед майстрів Олексій Нагуляк (м. Черкаси); секретарем – тренер-викладач ДЮСШ з веслування Ольга Шарова (м. Черкаси); старшим тренером – майстер спорту України, фіналістка чемпіонату Європи, суддя І категорії, директор ДЮСШ з веслування Катерина Коваленко (м. Черкаси); головою ревізійної комісії – суддя національної категорії Ольга Ремез (м. Умань).

Після юридичного оформлення обласна федерація проведе перші свої змагання – чемпіонат області з веслування на призи Олександра Мотузенка, який відбудеться 11-12 травня в Смілі, повідомляє прес-служба Черкаського міськвиконкому.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100