реклама

реклама

Черкаські регіонали Ігор Мельников, Володимир Гудзенко, Віктор Горкун та Віталій Дядченко стали переможцями міського конкурсу «Громада міста – освіті» та отримали відзнаки за найбільшу меценатську допомогу у розвитку освіти Черкас.

12 квітня у Черкасах відбулась церемонія нагородження переможців загальноміського конкурсу «Громада міста – освіті» - найбільш щедрих меценатів, депутатів та батьків, що зробили найбільший внесок у розвиток освіти міста.


І перемогу у номінації «Меценат року» (за допомогу у створенні навчально-методичної та матеріально-технічної бази закладу) – отримали відразу четверо депутатів Черкаської міської ради, що входять до фракції Партії регіонів.

Так, лідер фракції, Ігор Мельников був нагороджений відзнакою за допомогу у забезпеченні сучасного виховного та навчального процесу у дошкільних навчальних закладах №22 та 77, а також гімназії №9, депутат Володимир Гудзенко - за допомогу дошкільним навчальним закладам №30 та 39, а також школі №21, секретар міської ради Віктор Горкун – за підтримку дошкільного навчального закладу №72 «Струмочок», а депутат Віталій Дядченко – за допомогу спеціалізованій школі №28.

Переможців у номінації «Меценат року» - підкреслювалося під час нагородження - було обрано за їх небайдужість до розвитку та становлення майбутнього покоління, та вагомий внесок у покращення процесу навчання та дозвілля дітей.

Про це інформує офіційний сайт обласної організації ПР.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100