реклама

реклама

 Колишнього директора Черкаської обласної філармонії Антанаса Петраускаса здивувало рішення влади призначити керувати закладом юну регіоналку Ольгу Сисоєву. У коментарі «Прочерку» Антанас Аугустинович зауважив: очікував, що директором призначать художнього керівника і керівника симфонічного оркестру філармонії Олександра Дяченка.

16210240

Пан Олександр майже рік керував закладом у статусі в. о., бо його кандидатуру чомусь рік не виносили на розгляд сесії облради. До речі, Олександр Дяченко працює в філармонії ще з 1986 року, має дві вищі освіти – закінчив Донецьку й Київську консерваторії.

Сам Петраускас керував закладом 30 років. Антанас Аугустинович – випускник Ленінградського інституту культури. На момент призначення на посаду директора філармонії мав 15 років стажу – був і завклубом, і заввідділом культури міста тощо.

Нинішнє призначення на посаду керівника філармонії Ольги Сисоєвої Антанас Петраускас коментує коротко: «Час покаже… Лише зазначу, що у філармонії не той колектив, якому можна сказати: «Упав – віджався!» До цього колективу треба мати особливий підхід. Адже це творчі люди. І кожна людина там – особистість».


З біографією Ольги Сисоєвої можете ознайомитися нижче (біографія взята з офіційного сайту Черкаської міськради):

Народилася 18 вересня 1989 року в м. Черкаси.

Освіта вища: з 2006 до 2011 року навчалася у Черкаському національному університеті імені Б. Хмельницького. за спеціальністю «Українська мова і література та англійська мова».

Трудова діяльність: у 2008 році працювала на приватному підприємстві «ЛОС’К» на посаді адміністратора, з 2009 року працює журналістом у Черкаській обласній газеті «Акцент».

2010-2012 рр. – головний редактор газети «Рідне місто Черкаси».

З лютого 2012 року по теперішній час – директор Черкаського міського палацу молоді.

Громадська робота:

– із вересня  2010 року – голова громадської організації «Міська студентська рада».

Член Партії регіонів.

Незаміжня.

Уподобання: танці, малювання, читання книжок.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100