реклама

реклама

Голова постійної комісії з питань комунальної власності та житлово-комунального господарства, депутат Черкаської міської ради від «Партії вільних демократів» Сергій Гладких учора провів три зустрічі з жителями Черкас. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук».


«Перша з них (зустрічей, – ред.) відбулась у конференц-залі церкви «Блага вість». Тут зібрались близько 30 представників Асоціації Християнських церков Черкас та області. Окрім робочих питань, обговорювали й ситуацію в місті. Присутніх цікавило не лише поточне життя, а й те, що відбувається зараз у раді та мерії міста. Я пояснив, що у зв’язку із ситуацією, що склалась, лікарі «швидкої допомоги» не зможуть вчасно отримати зарплатню, неможливо буде проводити роботи зі встановлення вікон у школах і дитячих садках, зупиниться ямковий ремонт доріг тощо», – пише депутат.

За його словами, людей відверто обурює така ситуація. Вони не розуміють, як з високих владних кабінетів можуть управляти народними обранцями, людьми, які мають працювати на благо нашого міста.

Наступні дві зустрічі Сергій Гладких провів у дворах будинків за адресами: Калініна, 2 та Петровського, 95/1. Там він прозвітував про проведену роботу за 2012 рік та обговорив плани на майбутнє.

«У мешканців також виникло багато запитань щодо політичної ситуації в Черкасах. Вони активно переймаються майбутнім міста. Дуже переживають, чи не зупиняться ремонтні роботи, чи не вплинуть ці події на роботу СУБів та енергетичних підприємств», – зазначає Сергій Гладких.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100