реклама

реклама

Нардеп від Партії регіонів Володимир Олійник вважає, що екс-прем’ер продовжує гратися у "качелі" і вважає своїх виборців за недолугих людей, які досі вірять в її хворобу. Таку думку він висловив у коментарі УНН.

Депутат певен, "Юлія Тимошенко вважає, що не суд керує процесом, а вона керує судом і правовою системою у державі. Так не повинно бути - прокуратура і пенітенціарна система повинні врегулювати питання доставки Тимошенко до суду", - наголосив він.


Для екс-голови Верховного суду Володимира Олійника є очевидним, що якщо б екс-прем’ер хотіла брати участь у засіданні суду, вона б виписалася із стаціонарного лікування.

"Це як раз і називається – "качелі". Тобто, з ранку – "я хочу на суд", ввечері – "не хочу", а точніше – "мені не дали приїхати". І посилається на те, що вона знаходиться на стаціонарному лікуванні. Якщо медики нададуть висновки, що вона здорова й може брати участь у процесі, то треба ж її етапувати у колонію. Бо, навіщо у лікарні здорову людину тримати! Очевидно, що вона не має бажання і під будь-яким приводом піти в суд та дати пояснення. Якщо б хотіла, - давно б вже виписувалися із лікарні!", - пояснив нардеп.

Володимир Олійник нагадав, що новий Кримінальний процесуальний Кодекс дозволяє знаходячись у лікарні проводити відео-конференцію із палати: "хоч сидячи, хоч лежачи", - сказав політик.

Крім того, він зауважив, що лікарі вже давно зробили свої висновки з приводу здоров’я VIP-ув’язненої.

"Згадайте, наші лікарі вже наголошували, що вона не потребує подальшого лікування у стаціонарі. Вже другій рік йде! Це просто знущання! Але, я думаю, що в решті-решт правовий і медичний терпець увірветься. Не можна знущатися так над суспільством", – наголосив парламентарій.

Володимир Олійник вважає, що тільки фанати Юлії Тимошенко продовжують вірити в "ігри Тимошенко".

"Її маніпуляції вже очевидні й людям. Я не знаю, у кого, крім фанатів, ще є сумніви. Фанати ж, коли симпатизують політику, то здорового глузду чи логічного зрозуміння не сприймають. А для всіх інших очевидно – якщо б в неї було б бажання приїхати на суд, то їхала б. А цього нема. Вона вважає виборців за недолугіх людей, що не можуть до кінця розкрити всю цю гру. Нехай, ці фанати зрозуміють, що якщо б кожен із них потрапив за злочини у колонію – у них би не було ані гарної палати, ані німецьких лікарів", - зазначив він.

Нагадаємо, як повідомляють у пенітенціарній службі, Юлія Тимошенко відмовляється бути етапованою на судові засідання у справі ЄЕСУ (переш судове засідання відбулося ще 19 квітня 2012 року – ред.), а також на допити у "справі Щербаня" (у присутності слідчого судді 16 квітня проходить допит шостого свідка у справі, а саме Віталія Гайдука).

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100