реклама

реклама

59 річний генерал-майор внутрішньої служби Микола Шкарабура, що був першим заступником міського голови Черкас, нині на заслуженому відпочинку. Проте він не байдикує. А сьогодні, у Водохреща, як і належить, купається у Дніпрі.

«Хочу розібратись у своїх бажаннях, підправити здоров’я та врешті просто відпочити», – так прокоментував звільнення за власним бажанням, що відбулося наприкінці листопада минулого року, Микола Григорович.

Нагадаємо, що він свого часу вирішив одну з болючих проблем міста – брак місць у дитячих садочках. За ініціативи Миколи Шкарабури, інформацію про вільні місця у цих закладах почали виставляти на сайті міськради.

Чим же нині займається колишній управлінець? «Прочерк» зателефонував Миколі Григоровичу в обідню пору.

– У даний момент знаходжуся на Дніпрі, пірнаю у воду! – бадьоро заявив пан Микола. – Займаюся моржуванням вже давно. Також парюся в лазні, на дубових дровах. Перейшов з разового на тиждень парильного варіанту на дворазовий. Скажу, що трішки скинув вагу. Веду активний спосіб життя і почуваюся непогано.

Минулого року Микола Шкарабура пірнав як перший заступник мера Черкас, а нині - як пенсіонер (фото - з особистого блогу)

Минулого року Микола Шкарабура пірнав як перший заступник мера Черкас, а нині - як пенсіонер (фото - з особистого блогу)

Пірнає в Дніпро Микола Григорович у районі спорткомплексу «Селена». Оздоровлюється разом з родиною і друзями.

Що ж до зайнятості, то екс-заступник мера зазначає, що його «офіційні посади чи якісь щаблі не турбують».

– Я маю соціальний захист у вигляді військової пенсії, тому обмежуюся поки цим. Зараз маю багато вільного часу. Працюю над питаннями, які не вдалося систематизувати під час роботи у міськвиконкомі. Проводжу багато часу в Інтернеті, займаюся особистими, громадськими, науковими питаннями. Приділяю більше уваги дітям і онукам, що раніше не вдавалося. А далі життя покаже, – міркує Микола Шкарабура. – Спілкуюся, звичайно, з колишніми товаришами. Міськими справами теж опікуюся, але поки не поспішаю знайти своє застосування у владі.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100