реклама

реклама

У зв’язку з ожеледицею жителі Черкас калічать руки, ноги та грудну клітину. У міському травматологічному пункті черги зменшились тільки сьогодні, 19 січня.

Як повідомив "Прочерку" завідувач міського травматологічного пункту Олександр Михайленко, кількість травмованих – величезна.

– У суботу, неділю ми прийняли 50-60 осіб. У понеділок до медичного закладу потрапило 90 хворих, у вівторок – близько 60. Сьогодні ситуація затихла. Очевидно, це пов’язано з тим, що лід тане, – говорить пан Олександр. – Зазвичай більше травмуються люди похилого віку. Найчастіше люди пошкоджують нижні і верхні кінцівки, отримують забій або переломи ребер, травми голови, куприка.

Як же ходити під час ожеледиці, щоб не падати? Як радить міський голова Черкас, слід ходити повільно і не тримати руки у кишенях. Детальніше дізнатися поради і подивитися відео можна на сайті «Прочерку» ТУТ.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Детектор 20.01.2011 11:24
Все зточністю до навпаки: для того, щоб черкащани менше падали, МЕРОВІ І ЙОГО ПІДЛЕГЛИМ ПОТРІБНО ШВИДШЕ РУХАТИСЯ І ВИТЯГНУВШИ З КИШЕНЬ РУКИ, ВЗЯТИ ДО НИХ ЛОМИКИ, ЛОПАТИ Й МІТЛИ, а не примітивно очікувати чергового потепління!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100