реклама

реклама

Поняття честі, совісті, моралі у мене є. І тому казати вам неправду я не можу...

Поняття честі, совісті, моралі у мене є. І тому казати вам неправду я не можу...

Колишній заступник міського голови Черкас Володимир Александров, пішовши з міськвиконкому, де він завідував питанням енергозабезпечення, продовжує працювати у сфері житлово-комунального господарства. Нині він контролює подачу тепла місту від Черкаської ТЕЦ. Про це Володимир Аркадійович розповів «Прочерку».

– Я працюю радником голови правління ВАТ «Хімволокно» з технічних питань. У оренді «Хімволокна» знаходиться майно Черкаської ТЕЦ. Тобто, я займаюся теплом міста, як і займався, але тим теплом, що подається від Черкаської ТЕЦ, – пояснив Володимир Александров. – Тобто займаюся енергетикою, – справою, якою і займався все своє життя. Я ж за освітою інженер-теплотехнік. Довгий час працював у теплопостачальних підприємствах міста. Вже не раз був заступником мера і працював у міськвиконкомі. Вів питання теплозабезпечення, газо- і водозабезпечення міста.

«Прочерк» також поцікавився думкою фахівця стосовно передбачуваного підвищення вартості комунальних послуг. Чи дійсно необхідно підвищувати тарифи аж у 2 рази, як спершу анонсувалося владою?

– При всій повазі до преси, я вам не дам відповіді на це запитання. Бо сьогодні я працюю в одній з фірм, яка надає послуги.

– Тобто ви зацікавлені в тому, щоб фірма заробляла?..

– Я вважаю себе порядною людино, і сподіваюся, що і в місті так думають, що я людина не підла, я не зрадник. Поняття честі, совісті, моралі у мене є. І тому казати вам неправду я не можу. А правду казати не маю права. Тож відвертої, чесної відповіді дати не можу.

реклама

Коментарі  

 
+2 #5 ОБЗТ 21.01.2011 21:02
Леся
+100500!
Оце ТЕЦ балласт тягне :o
А тоді дивуються, що молоді нема, де працювати!
НА ПЕНСІЮ! Капусту ростити та онуків няньчити!
Як не можете казати правду про тарифи, то навіщо ганьбите себе такими інтерв"ю
Шоб і рибку з"їсти і посаду мати
Бути ситим та вдоволеним, а Черкащани хай зі своєї мізерної зарпалати платять за ваші необгрунтовані тарифи
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Леся 21.01.2011 14:45
Да-да найшли порядного. Зустрічалася з Александровим по роботі, так якщо ти не займаєш "високу" відповідну посаду, розмовляє з тобою через губу, як з сміттям. Зарплату отримує 16 тис.грн та плюс пенсія далеко не мінімальна - можна жити і дивится на людей з висока. А де молодим працювати, що дуже незамінимий?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 андрон 20.01.2011 23:01
Владимир Александров хороший человек, и Черкасская ТЭЦ прибрала к рукам отличного специалиста в своем деле. Работая на ТЭЦ, раньше приходилось слышать про этого человека с большой буквы, когда он работал в команде Одарыча. Благодаря контролю со стороны Александрова город всегда вовремя получал горячую воду в период гидроиспытаний, он лично приезжал на многие раскопки, вовремя начинался отопительный сезон. Почему Одарыч решил отстранить такого специалиста от любимого дела, мне не понятно. Видно Одарычу не нравятся люди, которые знают, что делают, а может Одарыч боится, что рейтинг Александрова выше будет, ведь ЖКХ - больное место города. А не ответил он на вопрос потому, что работает теперь на хозяина, а врать ему совесть не позволяет. Сам же Одарыч обещал, что поднятия цен не будет, потому что ТЭЦ работает на угле, а не на природном газе, а уголь дешевле. Да впринцыпе этот Одарыч нам много чего обещал, хорошо говорит, а на деле полный ноль!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Бровко 20.01.2011 19:30
Не такий вже цей пан порядний, як він себе розфалює Хто був в нього хотя один раз на прийомі, той знає як він на людей з висока дивиться і не хотя розмовляє...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Олександр ГОРНИЙ 20.01.2011 16:18
Іноді мовчання - красномовніше за будь-яку тираду...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100