25 квітня в Черкасах відбудеться загальнонаціональна акція протесту «Вставай, Україно!» за участі лідерів опозиційних партій Олександра Турчинова, Арсенія Яценюка, Олега Тягнибока та Віталія Кличка, пише сайт «Про головне».



Опозиція скликає людей на протест проти політичних репресій в Україні з вимогою визволення лідера опозиції Юлії Тимошенко, проти знищення парламентаризму в Україні, а також з вимогою звільнення держави від злочинних дій влади.

– Відставку Кабінету міністрів Азарова підтримує більшість українців, «тому що «новий-старий»  уряд вже протягом трьох років веде країну до міжнародної ізоляції та економічної катастрофи, – пояснює нардеп-«батьківщинівець» Олександр Турчинов. – Уряд Азарова  веде країну до дуже небезпечної межі, «за якої вже стане неможливим швидко відновити економічну та соціальну ситуацію в країні. Чим скоріше ми відправимо цей уряд у відставку, тим більше шансів стабілізувати ситуацію в нашій країні, повернутись до нормального життя, дозволити нашим громадянам гідно забезпечувати свої родини, а Україні – потрапити до Європейської спільноти.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100