реклама

реклама

Переводити в якийсь особистий конфлікт політичну кризу, яка має місце в Черкаській міськраді, не варто. Про це сьогодні на прес-конференції зазначив голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб.

– Перевести все в міжособистісний конфлікт хоче одна сторона – «Вільні демократи». Але ви ж подивіться! Позиції тридцятьох депутатів підвести під чиюсь одноосібну вказівку не можна. Це свідчення елементарного небажання визнавати справжню причину того, що відбулося. Реальну причину треба сьогодні шукати в тому, що, мабуть, вже накопичилося, – зазначив Сергій Тулуб, маючи на увазі «різне бачення розвитку міста і вирішення проблем міста в тих, хто обирався в міську раду»: – Депутати втомилися від постійних обіцянок… Це, мабуть, і є основна причина.

Крім того, за словами Сергія Тулуба, є закон про місцеве самоврядування. І там, мовляв, особистий інтерес не міг проявитися.

– Люди запитують, чому сьогодні немає нових тролейбусів? Чому розлазиться асфальт, який вчора клали? Чому сьогодні люди самі повинні займатися ліфтовим господарством? Чому сьогодні вкладаються кошти в реконструкцію Хрещатику, але немає конкретного вирішення питань з опаленням тощо. Дуже багато є на сьогодні різноманітних проблем. Я хочу сказати, що можливості в міста є. Ви ж подивіться, який сьогодні міський бюджет. Це ж декілька сільських районів! – запевнив Сергій Тулуб. – І ми ж пам’ятаємо, як міський голова заявляв, що вирішаться ті чи інші проблеми. І що? Ви подивіться, в якому технічному стані їздять автобуси? Це ж консервні банки! Я думаю, що дуже багато накопичилося питань, на які люди не знаходять відповідей.

На думку губернатора, усі керівники в мерії повинні нести відповідальність перед громадою. А вони, мовляв, не мають сміливості визнати, що не впоралися з роботою.

– Не політикою треба займатися, а вирішенням конкретних питань. А перевертати все з хворої голови на здорову і шукати якісь причини… Ви ж подивіться, що вони розійшлися по подвір’ям (мається на увазі звіти «Вільних демократів» у черкаських дворах, – ред.) і розповідають, що Партія регіонів винна в тому, що немає доріг абощо. Але ж ви вже шість років при владі! Де ж ви були?! Ще раз повторю: реконструкції Хрещатику, може, й треба робити, але треба і подивитися, що сьогодні хвилює людей! Я думаю, що люди в нас розумні, мудрі і вони, знаєте, дадуть свою оцінку… – запевнив Сергій Тулуб.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100