реклама

реклама

Черкаси вперше прийняли Відкритий Кубок України NABBA-WFF 2013 з бодібілдингу та фітнесу, пише «Черкаський спорт».



На сцені ПК «Дружба народів» спортсмени боролися не лише за місця на п’єдесталі першості, але й за перепустку на чемпіонат світу з бодібілдингу та фітнесу, який незабаром відбудеться у Флоренції (Італія).


Честь нашого міста відстоювали лише найкращі спортсмени, які напередодні спромоглися пройти відбір на чемпіонаті Черкащини та потрапити до збірної області. Серед обраних – вихованці спортивних шкіл та клубів «Sport life», «Атлантіс», «Фалом», «Вулкан», «Грація» та декілька спортсменів із Тального.


У перший день чемпіонату, 19 квітня, учасники пройшли реєстрацію та освоювалися на черкаському паркеті. Справжній парад сили та краси почався у другий день змагань, 20 квітня. До участі у Відкритому Кубку України долучилися збірні команди із різних куточків України та АР Крим. Загалом випробувати свої сили до Черкас завітало близько сотні учасників. Спортсмени визначали кращих у 28 різних категоріях, серед них: «Міс боді», «Міс фігура», «Міс перформенс», «Міс фітнес», «Міс бікіні», «Міс модель», «Чоловіки-фітнес», «Атлетік», «Атлетік-модель», «Fit-Kid».


Кращих із кращих визначало кваліфіковане журі, серед яких суддя міжнародної категорії, президент NABBA / WFF УкраїниСпартак Васьковський та 20-ти разовий переможець чемпіонатів і кубків України, 5-разовий переможець чемпіонатів СРСР (виховав 40 чемпіонів України з бодібілдингу) Олександр Алєксєєнко. За словами останнього, рівень учасників цього чемпіонату дуже високий. У кожній категорії досить велика, як для цього виду спорту, кількість спортсменів. Кращих з кращих визначали за низкою критерій.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100