реклама

реклама

Бут, якому вдалося зберегти посаду у міністерстві, рапортує про виправданість скорочення апарату МНС

Бут, якому вдалося зберегти посаду у міністерстві, рапортує про виправданість скорочення апарату МНС

Про загальну кількість надзвичайних ситуацій, фінансування МНС, начальницький склад рятувальних сил йшлося на обласній нараді рятувальної служби Черкащини у четвер 20 січня.

За словами присутнього на нараді заступника Міністра надзвичайних ситуацій Віталія Бута, за поточний період в Україні виникло 238 надзвичайних ситуацій. Проте загальна кількість надзвичайних ситуацій в Україні, порівняно з минулим, роком зменшилась на 7%. Щодо фінансування рятувальної галузі, Віталій Бут зауважив, що у держбюджеті 2011 року вдалося відстояти соціальні гарантії рятувальникам, зокрема це стосується рівня зарплат.

– Цього року МНС України на третину збільшило грошове забезпечення пожежних та рятувальників – з 1560 гривень до 2000 гривень на місяць. Крім цього, особи рядового та начальницького складу отримають майже на 20% підвищення грошового забезпечення. Їхня зарплата з 2100 зросте до 2500 гривень. Натомість оклад вищого начальницького керівного складу та керівництва відомства залишитися без змін. Ми скоротили майже 2000 керівних посад всіх рівнів. Центральний апарат МНС скорочено на 50%. Це абсолютно виправдано. Давно вже така реформа назріла, – сказав Віталій Петрович.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100