реклама

реклама

Найвідоміші громадські діячі Черкаської області звернулися до Президента України Віктора Януковича з клопотанням про звільнення лідера опозиції Юлії Тимошенко, повідомляє прес-служба «Батьківщини».


Два десятки підписантів, серед яких депутати місцевих рад, митці, письменники, у листі дякують Президенту за помилування Юрія Луценка та Георгія Філіпчука та зазначають, що тепер суспільство очікує наступного кроку: «звільнення засудженої з політичних мотивів Юлії Тимошенко – лідера опозиції, Вашого головного опонента на президентських виборах 2010 року. Звільнити та відновити права колишнього прем’єр-міністра України закликають також Європейський парламент, уряди США, Канади, країн Європейського Союзу».

«Просимо Вас, шановний Вікторе Федоровичу, проявити милосердя і, згідно християнської традиції, до Свята Великодня ухвалити рішення про звільнення Юлії Володимирівни Тимошенко від відбуття покарання, а також здійснити її повну юридичну та політичну реабілітацію», – звернулися черкащани до Президента.

 

 


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100