реклама

реклама

Прибрати та озеленити вулиці Черкас вирішили волонтери-працівники черкаського офісу лідера мобільного зв’язку. «Київстарівці» закликали усіх небайдужих черкащан долучитися до суботника, тож усіх охочих приєднатись до еко-акції  рукавичками та інвентарем «озброїли».

 

У суботу, 20 квітня, учасники еко-акції в Черкасах облаштували територію поруч з центром обслуговування абонентів «Київстар» по вул. Хрещатик, поруч з call-центром на вулиці Одеській та офісом компанії по вул. Гоголя.


За кілька годин волонтери прибрали прибудинкові території, побілили та обкопали дерева, висадили квіти на клумбах. Тепер рожеві, блакитні та білі петунії радують перехожих і дарують відчуття справжнього свята. Втоми від роботи учасники акції не відчули. Їхні усміхнені обличчя доводять, що добрі справи робити неважко.


– Щороку ми влаштовуємо еко-акції, – розповідає інженер з АХО компанії «Київстар» Костянтин Громенко. – Прийшла довгоочікувана весна,  природа так і просить допомоги: підкопати, побілити, посіяти. Так приємно робити своє місто чистим, адже це наш дім! А ще це дуже весело і єднає нас як команду – зібратися з колегами в новій, неформальній обстановці та зробити корисну справу для рідного міста!

Такі весняні екологічні заходи вже стали доброю традицією у «Київстарі». Співробітники компанії радо приймають участь у таких акціях, адже, крім згуртування колективу, мають змогу щось зробити для рідної землі.


– Це дуже гарно. Адже ми – українці. І ми повинні любити нашу Україну, даруючи цю любов рідному місту, громаді, природі, яка нас оточує, – поділилась волонтер акції Юлія Тетерюх.


Один із кращих брендів в Україні компанія «Київстар» закликає українців потурбуватись про природу разом! Щороку компанія влаштовує «зелені» події: цієї весни прибирання та озеленення відбулося у 18 містах України.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100