реклама

реклама

На міському суботнику міський голова Черкас Сергій Одарич разом зі своєю командою лаштував майбутнім страусенятам вольєр у міському зоопарку. Про це він розповів журналістам під час нещодавньої прес-конференції.

 

Вже другий рік поспіль «вільні демократи» на чолі з міським головою Сергієм Одаричем під час толоки працювали в черкаському зоопарку. Окрім прибирання, вони також збудували вольєр для страусів.

– Чекаємо поповнення. Якщо все буде гаразд, то скоро в нас буде двоє нових страусенят. Ми для них зробили простір, щоб вони могли жити і радувати відвідувачів зоопарку, – розповів мер.

Він зазначив, що працювати довелося «у бойових умовах».

– Працювали у бойових умовах, адже в сусідньому вольєрі страус дуже уважно спостерігав і кілька разів пробував видрати з рук молоток, яким ми прибивали. Тому навіть доводилося робити відволікаючі маневри, щоб можна було до старого вольєру зробити кріплення сітки і дощок, – сказав Сергій Одарич.

 

Загалом же він залишився задоволеним від проведеної толоки.

– Дуже багато людей було, працювали скоординовано. Хочу подякувати нашим комунальникам, які скоординували вивезення сміття, та підприємствам, які надали техніку. Зазвичай протягом кількох днів відбувається вивезення, за цей час частина зібраного сміття розпорошується… Цього разу все було ідеально: в той же день усе сміття було вивезено з території міста, – прокоментував міський голова.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100