реклама

реклама

УМВС України в Черкаській області, враховуючи значний суспільний резонанс та надходження до управління запитів від депутатів різних рівнів щодо конфліктної ситуації 6 квітня на Театральній площі міста Черкаси, надало офіційну відповідь.

У повідомленні правоохоронців йдеться, що слідчим відділом Соснівського райвідділу міліції вищевказана інформація внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато ряд кримінальних проваджень, які прокуратурою міста Черкаси об’єднані в одне провадження за статтею 296 Кримінального кодексу України «Хуліганство».

Під час проведення досудового слідства перевіряється заява громадянина Смалія В.М. щодо заподіяння йому тілесних ушкоджень та досліджується інформація щодо змісту написів на футболках, які були одягнені на молодих людях під час проведення заходу.

Під час розслідування допитано як свідків понад 150 осіб, які були очевидцями подій, перевірено інформацію, надану засобами масової інформації та депутатами стосовно причетності до вчинення протиправних дій певних осіб.

У кримінальному провадженні призначено науково-правову експертизу щодо надання оцінки змісту написів на футболках.

На цей час досудове слідство за кримінальним провадженням триває, триває всебічне, повне і неупереджене розслідування, яке перебуває на контролі керівництва МВС та УМВС.

Процесуальне керівництво в розслідуванні провадження здійснюється прокуратурою міста Черкаси, повідомляє прес-служба обласної міліції.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100