реклама

реклама

Новий проект Черкаської обласної організації Комітету виборців України допоможе жителям міста та області вирішувати питання, пов’язані з адмінсудочинством, у веб-режимі. Презентація нового інформаційного ресурсу «Захисти своє право!» відбулася 21 січня.

Пасічник: "Нині звертаються переважно з питаннями щодо підвищення тарифів на комунальні послуги та пенсійних виплат"

Пасічник: "Нині звертаються переважно з питаннями щодо підвищення тарифів на комунальні послуги та пенсійних виплат"

За словами заступника голови Черкаської обласної організації Комітету виборців України Сергія Пасічника, проект включає у себе прийоми громадян у центральному офісі (м. Черкаси), телефонні консультації, виїзні громадські приймальні та інтернет-складову.

Сергій Пасічник розповів на прес-конференції про актуальність створення нового проекту КВУ.

– Система адміністративного судочинства зараз у процесі створення та розбудови. Для багатьох громадян законодавчі новації – не дуже зрозумілі і не дуже відомі. Не секрет, що юридична допомога зараз є доволі дорогою. Не кожен може дозволити собі звернутися до адвоката з того чи іншого питання, – зазначив пан Сергій. – Суспільство стає більш мобільним. Іноді не всім зручно йти кудись, когось шукати і т. ін. Хочеться сісти біля комп’ютера, натиснути пару клавіш і отримати відповідь на своє питання. Для цього і створено інтернет-сайт.

За його словами, консультанти проекту «Захисти свої право!» надаватимуть безкоштовну допомогу у сфері соціальних виплат, оскарження рішень щодо земельних питань та оскарження дій місцевих рад, виконкомів та органів місцевого самоврядування.

Нині, як зазначає пан Сергій, за місяць роботи інтернет-ресурсу черкасці звертаються переважно з питаннями щодо підвищення тарифів на комунальні послуги та пенсійних виплат.

Детальну інформацію про проект можна отримати за телефонами: (0472) 36-85-47 або на сайті http://www.administr-law.org.ua.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Микола 24.01.2011 23:09
Молодці! Чим більше вдалих справ тим більше людей які хроч елементарно знатимуть як відстояти свої права!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 ОБЗТ 21.01.2011 16:03
Оце діло!
а то стріляють судді у безвинних людей, а тих шо першу медичну допомогу надав тримають у СІЗО
http://fakty.ua/126719-stolichnyj-sudya-evgenij-vovk-strelyavshij-v-cherkasskom-kafe-v-mestnogo-zhitelya-nastaival-na-tom-chtoby-delo-slushalos-v-zakrytom-rezhime
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100