реклама

реклама

Сьогодні ухвалою Апеляційного суду Черкаської області залишено без змін рішення суду першої інстанції, яким, за поданням прокурора, обрано запобіжний захід – тримання під вартою упродовж двох місяців начальника сектору карного розшуку Уманського райвідділу УМВС України в області.

Зазначимо, що прокуратура міста Умані проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні за заявою громадянина про застосування до нього насильства з боку працівників міліції.

Під час розслідування прокуратурою оголошено підозру начальнику сектору карного розшуку Уманського райвідділу УМВС України в Черкаській області у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 127, ч. 2 ст. 365 Кримінального кодексу України (катування та перевищення влади або службових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки) за фактом побиття громадянина під час проведення слідчих дій.

9 квітня 2013 року за клопотанням прокурора Уманським міськрайонним судом підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою та етаповано до Черкаського слідчого ізолятора.

За вчинене кримінальне правопорушення підозрюваному загрожує покарання у вигляді до 8 років позбавлення волі з позбавлення права обіймати певні посади, інформує прес-служба обласної прокуратури.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100