реклама

реклама

Депутат Черкаської міськради від міжфракційного об’єднання «Черкащани», голова лічильної комісії Артур Савін заявляє про зникнення депутатки міськради від фракції «Вільні демократи» Тамари Вороніної.

Нагадаємо, Тамара Вороніна є однією з трьох депутатів, які підписалися під заявою про підтримку імпічменту міському голові.

– Мені дуже сумно, що Вороніна Тамара, яка вчора підписалась під заявою, ухвалила для себе таке рішення: не з’явилася на сесію. Ми не змогли її сьогодні зранку знайти… – констатував Артур Савін.

З цього приводу Савін вже звернувся до правоохоронних органів.

– Є інформація, що їй перешкоджали з’явитися на сесії. Денис Жмаєв (депутат Черкаської міськради, – ред.) казав, що о 9.00 заїде за нею, бо вона – одинока жінка. Але вона не відповідала на телефонні дзвінки. Він звернувся до мене. Я не виключаю, що можуть ще й кримінальне провадження відкрити, – прокоментував депутат.

Також від правоохоронних органів Артур Савін дізнався, що Вороніну відвезли на машині в невідомому напрямку.

– Ми робили з цього трагедію, а раптом… А потім воно почало розкручуватися. Не буду вводити вас в оману, бо нюансів не знаю. Сподіваюся, що там нічого такого не буде, – сказав журналістам пан Савін.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100