реклама

реклама

Черкаська телерадіокомпанія «Вікка» вже три години, як залишається без світла. Електроенергії у редакції не стало близько 16 години, розповідають журналісти ТРК.

– Ми телефонували і в оперативну службу міськвиконкому, і в Обленерго, і з’ясували, що це не планове відключення і не аварія. Доступу до мереж Палацу культури «Дружба народів», у приміщенні якого розташована ТРК, ані ми, ані працівники Обленерго та міського РЕМу не мають. Все тому, що Палац культури – це приватна власність підприємства «Азот». І лише ремонтні бригади «Азоту» можуть проводити роботи, – розповідають "Прочерку" в колективі.

Утім, минула вже третя година, але жодних робіт не проводиться. Канал лишається без світла і не може нормально працювати.

– Але найближчим часом має розпочатися ефір міського голови Сергія Одарича, зараз нам якраз встановлюють генератори, – розповідають журналісти.

Генеральний директор ТРК «Вікка» Любов Правдіна зауважує: робити висновки про те, з чим пов’язане відключення світла, не може, бо немає жодної конкретики. Але колектив не виключає, що це могла бути і провокація. Канал відслідковував усі події, що в останні дні стосувалися ситуації в міській раді. Ефір Сергія Одарича сьогодні увечері був запланований заздалегідь.

– Працюємо в економ-режимі. Під загрозою випуск новин. Намагаємося, щоб запланований ефір глядачі таки змогли побачити, – зауважує Любов Правдіна.

Як відомо, "ВІККА" є лідируючою приватною телекомпанією в Черкаській області. Її власниками називають бізнес-структури, пов'язані із Сергієм Одаричем та його товаришем Михайлом Бродським.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100