реклама

реклама

oood Депутати Сакської міської ради у середу прийняли заяву міського голови Олега Клюя про дострокове складення повноважень за станом здоров'я.

За це рішення проголосували 36 з 37 присутніх у сесійній залі депутатів міської ради, передає «Крим.Коментарі».

Самого Клюя на сесії не було, однак депутатам зачитали його лист.

«Я прошу пробачити мене за все, що я зробив поганого і не тримати на мене зла. Я усвідомив всі помилки і прошу прийняти мою відставку», – зачитав глава Сакської міської організації Партії регіонів, депутат Геннадій Литовченко, який повідомив присутнім, що Клюй знаходиться в цей момент у реанімації з серцевим нападом.

Перед тим, як питання про відставку мера було поставлено на голосування, Литовченко вибухнув критикою на адресу Клюя і зазначив, що той усунувся від управління містом, вносив розлад у дії міських відділів освіти та культури, бездумно роздавав службове житло, заграючи з контролюючими органами, а не працюючи в рамках правового поля.

Також 24 квітня повноважень мера позбавлений міський голова Черкас Сергій Одарич та мер Конотопа Сумської області Василь Дзедо.

Як повідомили  у Сумській обласній організації Партії регіонів, таємне голосування депутатів Конотопської міськради відбулося сьогодні, 24 квітня.

«Раніше Дзедо виключили з лав Партії регіонів за дискредитацію звання члена партії, збитки і порушення її статуту», - йдеться в повідомленні.

З 35 присутніх депутатів за дострокове припинення повноважень мера проголосували 34.

«До кінця дня у трудовій книжці екс-мера з´явиться запис про припинення його повноважень», - наголошується в повідомленні.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100