реклама

реклама

Сьогодні перша нарада в Черкаському міськвиконкомі під керівництвом «регіоналів» в. о. міського голови Віктора Горкуна та першого заступника мера Віктора Беззубенка розпочалася проханнями до працівників працювати в нормальному режимі та погрозами про звільнення.


Ще до початку наради Віктор Беззубенко звернувся до присутніх, щоб ті «не шуміли».

–Я хочу звернутися до керівників департаментів, щоб ви там не шуміли! Я прошу, ви бачите, які відбуваються події. Ви всі у більшій мірі – професійні люди. Ви не займайтеся, будь ласка, політикою. Виконуйте добросовісно свої обов’язки… – сказав Віктор Анатолійович.

На цих словах до зали увійшов в. о. мера Віктор Горкун. Сів традиційно з правого боку від місця міського голови.

– Вікторе Івановичу, вам туди, – вказав на місце міського голови керуючий справами Микола Кудрявцев.

– До мікрофону… – підтримав Беззубенко.

Сам же Віктор Горкун повідомив про вчорашнє рішення міськради та про те, що тепер він виконуватиме обов’язки міського голови.

– Є завдання у двохтижневий термін подати пропозиції щодо складу виконавчого комітету. Ми будемо працювати з керівниками фракцій і груп, щоб у найкоротший термін виконати це рішення, і далі працювати щодо виконання усіх покладених на нас державних обов’язків, – розповів працівникам Віктор Горкун. – Щодо господарських питань, то далі нараду проведе Віктор Анатолійович (Беззубенко, – ред.) Працюємо у режимі без політичних «передрязгів» на виконання покладених на нас завдань.

Однак про господарські питання мова не пішла…

– Я вас дуже прошу, ви всі у мене гарні професіонали. Ви знаєте, Одарич зобов’язував всіх працювати не на якогось міського голову, не на виконком, а на громаду міста! На сьогоднішній день у когось болить серце, я багатьох з вас розумію, ви в моєму кабінеті дуже часто були. Я вас прошу: політику – в бік, – сказав колегам Віктор Беззубенко.

Опісля він пригрозив працівникам звільненням.

– Зараз подвійна відповідальність кожного! Якщо я побачу у чиїхось діях саботаж, вибачте, будь ласка, саботаж я не потерплю. Буду звертатися до виконуючого обов’язки міського голови, щоб звільнити цю людину! Це я вам обіцяю! Одарич би не підтримав саботаж, це я вам гарантую! Хто там його прихильник?!. Ми працюємо на громаду міста, – ще раз нагадав усім присутнім Віктор Анатолійович.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100