реклама

реклама

Сьогодні, 25 квітня, 29-річний Сашко Ушкалов приїздить до Черкас, аби презентувати свою нову книгу з красномововною назвою «Жесть». Його вважають авантюрним велосипедистом-далекобійником. А ще – він успішний письменник, перекладач, літературознавець і… кандидат філологічних наук.

Зустріч відбудеться о 14.30 в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького (ІІІ корпус, ауд. 301) та о 18.00 в книгарні «Буквиця» (ТРЦ «Хрещатик-Сіті»), інформує МГО «Книжковий маестро».

Нова книга харків’янина Сашка Ушкалова – це одинадцять веселих життєвих новел з елементарними людськими емоціями, переживаннями та звичайною сучасною «жестю». Головне правило нової книги – «мінімум літер, максимум думки».

Про те, якою вийшла «Жесть» від Сашка Ушкалова, розповів український письменник Анатолій Дністровий:

«Ці оповідання настільки кумедні, настільки сильні своїм віталістичним гумором і парадоксальністю, що я жалкую лише за одним: мені мало, хочу ще! Свого часу невеликі оповідання й новели з несподіваними сюжетними поворотами О. Генрі сказали про Америку більше, ніж газети. Я сподіваюся, що оповідання Ушкалова, теперішні й майбутні, так само скажуть про нашу країну та добу значно більше, ніж ми можемо собі уявити».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100