реклама

реклама

Водія бензовозу, який на початку квітня перекинувся на в'їзді в Балаклаву (АР Крим) і розчавив машину з двома людьми всередині, відпустили з-під варти під заставу. Про це пише сайт «Крим.Коментарі».

Апеляційний суд Севастополя розглянув скаргу старшого прокурора відділу прокуратури Севастополя, в якій той просить постанову слідчого судді скасувати, винести нове рішення, яким застосувати до підозрюваного запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Як пише видання, підозрюваний – водій бензовозу – уродженець Черкаської області, раніше судимим не був. Для нього було обрано запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 22 тис. 940 грн.

Апеляційна скарга прокуратури мотивована тим, що водій підозрюється у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі двох осіб. Це тяжке кримінальне правопорушення, за яке передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років. Крім того, підозрюваний не має постійного місця проживання в Севастополі. Тому обрання запобіжного заходу, не пов'язаного з утриманням під вартою, не може запобігти спробі сховатися, щоб ухилитися від кримінальної відповідальності і покарання.

У наданих суду матеріалах значиться, що водій автомобіля МАЗ з напівпричепом, завантаженим на 16 000 літрів полімером, рухався по вул. Новікова з боку 10 км Балаклавського шосе в бік площі 1 травня. Навпроти будинку № 44 по вул.Новікова під час руху на спуск він належним чином не стежив за дорожньою обстановкою, не контролював рух транспортного засобу, виїхав на зустрічну смугу руху, де скоїв зіткнення з автомобілем «Шевроле-Авео». Водій легковика та його дружина померли на місці події.

Апеляційний суд Севастополя виніс рішення залишити підозрюваному запобіжний захід у вигляді застави.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100