реклама

реклама

Черкаське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України рекомендувало утриматися від необґрунтованого підвищення цін на яйця курячі.

З метою забезпечення стабільної цінової ситуації і зменшення негативних наслідків коливання цін на ринку яєць курячих територіальне відділення надало рекомендації птахофабрикам Черкаської області та мережам роздрібної торгівлі харчовими продуктами утриматися від необґрунтованого підвищення цін на яйця курячі та від вчинення дій, які можуть сприяти такому підвищенню.

Так, з метою запобігання порушень законодавства про захист економічної конкуренції рекомендації було надано ПП «Золотоніська птахофабрика» та ТОВ «Інвестиційна компанія «Агросоюз -РП» та торговельним мережам «Гранд Маркет», «Квартал», «Прем’єр» та «Фуршет», інформує прес-служба АМКУ області.

Про результати розгляду рекомендацій суб’єкти господарювання мають повідомити в десятиденний термін.

Відповідні вимоги також було висунуто Антимонопольним комітетом України до ПАТ «ПФ «Перше травня», що входить до групи «Авангард», та найбільшим торговельним мережам, які здійснюють діяльність практично на всій території України.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100