реклама

реклама

demo0 Проект по підготовці фахівців із впливу на владу «Академія практичної адвокації» стартував 20 січня. Відтепер в Україні з’являться професіонали нової формації.

За словами голови Черкаського обласного осередку Демократичного альянсу Таісії Плахути, метою проекту є підготовка професійних лобістів, які правильно формуватимуть коаліцію, працюватимуть із медіа, «проштовхуватимуть» певні закони, проводитимуть дискусії, акції протесту та ін. Як повідомляє пані Таісія, в Україні ніхто не вчить впливати на владу. Тому такі професіонали дуже потрібні.

– Це новий громадський проект. Навчання відбуватиметься у 5 містах України, серед яких і Черкаси. Учасники Академії опановуватимуть нові знання під керівництвом найкращих українських експертів та тренерів, – зазначила Таісія Платуха.

Відбір учасників до громадського проекту здійснюватиметься у два етапи: експертний (прийом заявок і відбір 750 осіб, які продовжать боротьбу за участь у проекті) та інтерактивний (одноденні кастинги у кожному обласному центрі країни за право навчатися в «Академії практичної адвокації»). У результаті з кожного регіону буде відібрано по 5 найактивніших громадських діячів. Головною вимогою до учасників, за словами пані Таісії, є громадська активність та досвід організаторської роботи. Участь у програмі можуть взяти особи, віком від 20 років.

Навчання в Академії – безкоштовне. Проект проводиться командою «Демократичного Альянсу» за підтримки програми «Об’єднуємося заради реформ» (UNITER), що виконується Pact в Україні за підтримки Агентства США з міжнародного Розвитку (USAID).

З інших організаційних питань пишіть на скриньку «Академії практичної адвокації»: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду , або ж ставте їх у групі академії в Фейсбуці.

Більше інформації тут: www.dem-alliance.org

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Детектор 24.01.2011 18:30
Ich verstehe nicht,frau Tanja! Не розумію, до чого мова туманного Альбіону у темі прозорості і результативност і громадської діяльності в Україні?! А якби мова йшла про представництво китайської заготконтори - для значущості було б відсипано пару відер ієрогліфів? ІМХО: толку не буде, поки наші сприйматимуть подібні речі виключно як понти і можливість отримання гранту, а "забугорні" - як чергове розтринькування коштів американського Держдепу чи того ж USAID...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Тая 24.01.2011 16:36
Таня, ми завжди раді поповненню! Напишіть, будь ласка, на цей імейл, щоб ми могли поспілкуватися)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Tanja 24.01.2011 01:34
I think it is a great opportunity to activate Ukrainian youth and to make visible changes in politics. It is a way ti practice a real democratic way of ruling the country where people's voice is heard. What i would like to promote during this practice is human rights which is a core of any kind of political changes. By the way is it possible to be a part of your team but being abroad and making visits?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100