реклама
Sucurity Police

реклама

kladbishhe Нещодавно до Золотоніського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те що в селі Мелесівка на сільському кладовищі хтось зруйнував декілька надгробних пам’ятників.


Місцева жителька виявила на кладовищі пошкоджені могили своїх родичів. Про цей факт вона негайно повідомила до міліції. А на іншій могилі, зник металевий хрест із нержавіючої сталі.
Правоохоронці почали перевіряти осіб, які могли бути причетними до викрадення металевих хрестів. В ході проведення слідчо-оперативних заходів було встановлено, що до скоєння цього злочину причетні четверо мешканців Золотоноші.
А знайдено цих крадіїв було через залишені рештки хрестів, які злодії поспіхом виносили з кладовища. Саме ці речові докази й привели дільничного інспектора Золотоніського МВ на один з пунктів прийому металобрухту. Частини викрадених хрестів та огорожі, все вказувало на одного з місцевих мешканців, який до речі раніше працював на пункті прийому брухту, допомагаючи розвантажувати метал. Зловмисник добре знав, яким чином потрібно здавати метал. Завчасно понівечивши металеві труби до невпізнанності, аби приховати сліди злочину.
Та не допомогли зловмисникам ні приховування слідів ні переховування від міліціянтів, повідомляє ВЗГ УМВС України в Черкаській області. Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці знайшли зловмисників та доставили підозрюваних до міськвідділу міліції. Там негідники розповіли про те, як вони розкрадали могили та зізналися, що металеві хрести викрадали з метою власної наживи.

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 Оксі 24.01.2011 10:41
а якби ці хрести вкрали з могил ваших родичів, то ця подія була б важливою? :-?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #3 Helen 23.01.2011 15:24
Ну ооочень важное событие...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Трентон 23.01.2011 09:25
Соромно "Прочерку" не знати української мови.Ганьба...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 В 22.01.2011 17:54
Не металічні, а металеві.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100