Кількагодинне обговорення майбутніх членів виконкому так і не стало результативним. Розгляд питання про новий склад виконавчого комітету перенесли на понеділок. Про це повідомив депутатам та журналістам о 19.00 в. о. міського голови Черкас Віктор Горкун.


– Фракції «Партія регіонів», «Батьківщина» та депутатська група «Черкащани» досі працюють. Немає єдиної узгодженої позиції, нема проекту рішення, – констатував Віктор Іванович.

У коментарі «Прочерку» він також підтвердив, що депутатська група «Вільні демократи» не брала участі в обговоренні майбутнього виконкому, та не виключає, що їхніх депутатів може не бути у виконавчому комітеті.

– Не виключено, що може бути узгоджена позиція без опозиції. Так як і, в принципі, раніше були сформовані виконкоми поза участі «Батьківщини». У них можуть бути в цьому плані свої позиції, – сказав Горкун.

Водночас голова фракції «Партія регіонів» у міськраді Ігор Мельников запевнив «Прочерк», що над узгодженням майбутніх посад працюватимуть і у вихідні дні.

– Ми будемо працювати і вдень, і вночі! Все для того, щоб знайти колектив, з яким працювати! Я думаю, за вихідні ми знайдемо порозуміння з усіх питань і зведемо все у єдине, – пообіцяв Ігор Мельников.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100