реклама

реклама

Прокуратура міста Черкаси під час перевірки за додержанням вимог чинного законодавства про охорону атмосферного повітря на території обласного  центру у І кварталі 2013 року вивчила діяльнісь контролюючих органів та господарюючих суб’єктів.

Встановлено, що без одержання спеціальних дозволів на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря працюють 100 суб’єктів господарювання, зокрема два – комунальної форми власності.

Проте відділ екології департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради, всупереч власному графіку роботи, не провів запланованих перевірок ряду підприємств міста. Однією з причин цього зазначається відсутність підприємств за юридичною адресою. Водночас деякі з підприємств виконували роботи на замовлення департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради.

Загалом за результатами перевірки додержання законодавства про охорону атмосферного повітря прокуратура міста Черкаси внесла п’ять документів прокурорського реагування, ынформуэ прес-служба установи.


реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100