реклама

реклама

Ні депутати Черкаської міськради від «Батьківщини», ні «регіонали» не займалися підкупом під час голосування за імпічмент міського голови. У цьому запевнив у коментарі «Газеті по-українськи» народний депутат від «Батьківщини» Сергій Пашинський.

Нагадаємо, «відставлений» мер Черкас Сергій Одарич днями заявляв, що знає депутатів, яким пропонували гроші за позитивне голосування за його імпічмент.

– На жаль, політична корупція – це відоме в Україні явище. Ми його спостерігаємо на всіх рівнях, включаючи Верховну Раду, – говорить Пашинський. – Однак партія «Батьківщина» не займається підкупом депутатів. Ви не можете навести жодного такого факту. Тому не думаю, що ми підкупали депутатів від Партії регіонів у Черкасах.

За словами нардепа, так само Партії регіонів не було сенсу підкупляти опозиціонерів.

– Навіщо? Щоб «Батьківщина» обрала свого мера? Не треба шукати чорну кішку в темній кімнаті. Справа в тому, що якщо у Черкасах будуть перевибори, то Партія регіонів там програє. Якщо ви мене зараз пробуєте переконати, що вони нас підкупали, щоб ми обрали свого мера... Не грайтеся у брудні інтрижки Міши Бродського й Одарича, – сказав депутат.

Нагадаємо, рішення про імпічмент черкаському меру Сергію Одаричу ініціювали представники фракції Партії регіонів. Спільно з депутатами від опозиції 24 квітня вони проголосували за це рішення. Підтримали його 40 із 61 депутатів. Одарич не визнає законності цього рішення і оскаржив свою «відставку» в суді. Поки що виконує обов'язки мера секретар міськради «регіонал» Віктор Горкун.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100