реклама

реклама

Обласна рада спрямувала кошти на розвиток інфраструктури міста Умані.


26 квітня народний депутат України Антон Яценко був присутній на засіданні сесії Черкаської обласної ради.

Мета участі була одна – зрушити з місця  питання щодо забезпечення цілодобовим водопостачанням жителів м. Умань та вирішити ще одну комунальну проблему, пов’язану з необхідністю проведення реконструкції систем водовідведення зношених каналізаційних споруд.

– Так склалося, що сьогодні Умань забезпечена холодною водою лише на 30% і доступ до неї жителі мають лише два рази на добу. А ухвалене на обласній сесії рішення дасть можливість повністю забезпечити уманчан холодною водою, – зазначив, виступаючи на сесії, народний депутат.

Також Антон Яценко подякував обласній владі та депутатському корпусу за конструктивний підхід до вирішення господарських питань та закликав представників опозиції долучитися до вирішення ряду наболілих соціально-економічних проблем, інформує прес-служба депутата.

– Найголовніше для мене – інтереси людей та розвиток інфраструктури міст та сіл, тому я і надалі буду відстоювати інтереси жителів округу, зокрема і жителів м. Умань. Сподіваюся, що до кінця року проблема з цілодобовим постачанням холодної води буде вирішена, принаймні, я докладу до цього всіх зусиль, – зазначив по завершенні сесії народний обранець.

До речі, ініціатива Антона Яценка депутатами обласної ради була підтримана, і необхідні кошти на поліпшення інфраструктури міста Умань, рішенням обласної сесії, виділені.

Нагадаємо, що однією з найболючіших проблем міста Умань залишається забезпечення цілодобовим водопостачанням та водовідведенням.

Ця проблема багато років створює некомфортні умови для проживання жителів окремих мікрорайонів міста, які доступ до води мають лише з 6.00 до 9.00 та з 18.00 до 21.00.

Саме забезпечення міста цілодобовим водопостачанням було першим питанням, з яким уманчани звернулися до народного депутата. І першим кроком до його вирішення стало подання Антоном Яценком на розгляд ВРУ законопроекту «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення водопостачання та водовідведення у місті Умань та Уманському районі».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100