реклама

реклама

Екс-міський голова Черкас Сергій Одарич сьогодні на прес-конференції дякував усім, хто його підтримує. А таких, мовляв, багато.


– Ми вже розпочали і наступного тижня активно вестиметься робота по формуванню осередків спротиву, осередків захисту місцевого самоврядування в Черкасах. Тисячі людей звертаються! Я просто не встигаю дякувати людям за слова підтримки. Сьогодні нами будується організаційна схема. І ми навіть допускаємо, якщо міськрада й надалі порушуватиме закон, як це було зроблено при знятті мене з посади, тобто якщо міськрада, наприклад, змінюватиме заступників міського голови без подання міського голови тощо, то ми будемо домагатися розпуску міськради без проведення перевиборів. Такі підстави законом передбачені. Цього можна домагатися як через Верховну Раду, так і через процедуру міського референдуму про недовіру міськраді, – розповів Сергій Одарич.

Усі рішення, які міськрада нині ухвалює, за словами Одарича, є незаконними.

Ведучи мову про людей, які його підтримують, Сергій Одарич згадав і за Миколу Булатецького та Любов Майбороду.

– Мене особисто вони не підтримували, але мене приємно вразило, що люди, з якими я в натягнутих стосунках, висловили свою непохитну позицію. Вони не зрадили принципам демократії. Бо можна по-різному ставитися до людини, але, якщо громада її обрала, з нею треба рахуватися, – сказав Сергій Одарич.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100