Новий в. о. міського голови Віктор Білоусов впевнений, що місто Черкаси потребує змін. Про це він сказав своїм підлеглим під час вранішньої наради в міськвиконкомі.

– Ми хочемо, щоб Черкаси повернули своє добре ім’я. Я не кажу, що це вчора сталося. Це протягом багатьох років… – сказав Віктор Федорович.

Також він зазначив, що за кількома критеріями Черкаси значно відстали від інших міст.

– Є моменти, де Черкаси далеко відстали від таких міст, як Вінниця, Полтава… На це є об’єктивні, а є й суб’єктивні причини, – вважає новий виконуючий обов’язки міського голови.

Опісля він звернувся до свого нового колективу. Віктор Білоусов запевнив: якщо у мерії і відбудуться кадрові зміни, то всі вони будуть обґрунтовані.

– Я хочу вас попросити спокійно виконувати свої функції. Усі ті, хто буде професійно, чесно, патріотично з точки зору громади міста виконувати свої функції, звичайно, залишаться на своїх робочих місцях. Якщо будуть заміни, то, я вам обіцяю, вони будуть обґрунтовані, – наголосив Білоусов.

Зрештою Віктор Білоусов навіть звернувся до усіх, хто дивився нараду через камери.

– Якщо ми в прямому ефірі, то я хотів би звернутися до тих, хто користується інтернетом. Ну, сталося так, як сталося… Хочу запевнити, що зроблю все, щоб конструктив був між депутатами. Це дуже важливо, але важко. На сьогоднішній день розуміння є. Будемо намагатися зробити все для забезпечення нормальної життєдіяльності нашого міста, вирішення поточних питань та стратегічних питань. Будемо залучати не тільки місцевий ресурс, а й земляків, які в Києві, черкащан, які за кордоном. Хочу, щоб вони зробили для нашого міста щось знакове, – сказав про свої перші плани Віктор Федорович.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100