реклама

реклама

Уманчанин став учасником всеукраїнської акції "3 в 1" і обігнав 66 тисяч конкурентів з різних куточків України.

Ключі від автомобіля щасливий переможець акції отримав 20 січня нинішнього року. Їх вручив Голова правління АТ "Страхова група "ТАС" (приватне) Дмитро Грицута. З динаміків лунали веселі музичні мелодії, а жителі Умані подивовано розглядали прикрашений величезним яскраво червоним бантом автомобіль "Skoda Roomster", що припаркувався на спеціально облаштованому майданчику. Із щасливою усмішкою на обличчі Володимир Кочубей позував для відеокамер ЗМІ, фотографувався біля автівки і все не міг повірити, що став її власником. У листопаді 2010 року, в Уманському регіональному центрі Страхової групи "ТАС" він шостий раз поспіль придбав річний страховий поліс автоцивілки і на пропозицію співробітниці страхової компанії заповнив анкету учасника всеукраїнської акції "3 в 1".

Для тест-драйву Володимир Кочубей обрав центральні вулиці рідної Умані, а першими пасажирами його нового автомобіля стали родичі та куми

Для тест-драйву Володимир Кочубей обрав центральні вулиці рідної Умані, а першими пасажирами його нового автомобіля стали родичі та куми

Щоб вручити переможцеві акції ключі від автомобіля співробітники головного офісу АТ "Страхова група "ТАС" (приватне) та черкаської і уманської дирекцій влаштували в Умані справжнє свято. Із вітальними промовами із спеціально встановленої трибуни і побажаннями гарних, без ям і вибоїн, доріг та зеленого світла на усіх світлофорах України. Друзі та знайомі обдарували щасливця букетами квітів і влаштували навколо новенького автомобіля веселу метушню.

Трохи ніяковіючи Володимир Кочубей зізнався журналістам місцевих, обласних та київських ЗМІ, що геть забув про те, що погодився стати учасником акції "3 в 1".

- Навіть думки, що маю шанс виграти не було. Заповнив анкету, зачинив за собою двері уманського офісу страхової компанії і все. До усіляких конкурсів маю велику недовіру. За 51 рік свого життя ніколи нічого не вигравав і, звісно, до своєї участі в акції "3 в 1" поставився дуже скептично - сказав він. Тож коли 17 січня нинішнього року Володимиру Кочубею зателефонувала представник Страхової групи "ТАС" і повідомила, що він став власником автомобіля чоловік не повірив. Володимир Анатолійович ще і ще раз перепитував чи бува не помилилися номером, чи це не новорічний жарт. Але коли щоразу чув у слухавці слова "Ви стали власником автомобіля" поступово усвідомив, що нарешті примхива Фортуна усміхнулася і йому.

- Мене просто переповнюють емоції. Я дуже щасливий. Не вистачає слів, щоб сказати наскільки я вдячний Страховій групі "ТАС" за організацію акції "3 в 1" і за те, що запропонували мені взяти в ній участь. - сказав Володимир Кочубей. До речі, на ту мить, коли Володимир Анатолійович отримував ключі від автівки його дружина анічогісінько не знала про те, що він став переможцем акції "3 в 1". Як викладач Уманського державного педагогічного університету вона на той час перебувала у службовому відрядження у Польщі.

- Це буде такий сюрприз! Навіть не знаю як їй сказати. - бідкається  Володимир Кочубей. - Донька сміється, що мама спочатку не повірить так само як і я. Я ж боюся, щоб хтось із друзів чи знайомих мене не випередив.

За словами Володимира Кочубея його сотовий телефон кілька днів поспіль практично не вмовкає. Телефонують родичі, друзі, знайомі. Вітають і обов’язково цікавляться, як це йому вдалося здійснити майже неможливе - виграти автомобіль. - Усім раджу співпрацювати із Страховою групою "ТАС". Тут мрії збуваються! - переконаний Володимир Кочубей.

Для тест-драйву Володимир Кочубей обрав центральні вулиці рідної Умані, а першими пасажирами його нового автомобіля стали родичі та куми. До речі, до цього часу Володимир Кочубей їздив на бувалому у бувальцях ВАЗі 2108. Тепер його місце в гаражі займе "Skoda Roomster" від Страхової групи "ТАС".

Ключі від автомобіля щасливий переможець акції отримав 20 січня нинішнього року. Їх вручив Голова правління АТ "Страхова група "ТАС" (приватне) Дмитро Грицута

Ключі від автомобіля щасливий переможець акції отримав 20 січня нинішнього року. Їх вручив Голова правління АТ "Страхова група "ТАС" (приватне) Дмитро Грицута

За словами Голови правління  АТ "Страхова Група "ТАС" (приватне) Дмитра Грицути всеукраїнська акція "3 в 1" стартувала 1 вересня 2010 року і була приурочена до 12 річниці створення в Україні Страхової Групи "ТАС". За умовами акції, автовласникам, які в різних куточках України зверталися у регіональні відділення страхової групи "ТАС" щоб придбати страховий поліс "автоцивілки", співробітники компанії пропонували заповнити стандартну, всього на кілька пунктів, анкету. Розіграш автомобілів вирішили провести у три етапи.

-У жовтні минулого року переможцем першого етапу та щасливим власником одного із трьох автомобілів став мешканець Одеси. 17 січня нинішнього року переможцем другого етапу акції "3 в 1" став житель Черкащини, уманчанин Володимир Анатолійович Кочубей - сказав Дмитро Грицута.

Директор Черкаської регіональної дирекції АТ "Страхова група "ТАС" (приватне) Володимир Волоха повідомив, що з метою залучення до участі у всеукраїнській акції "3 в 1" максимальної кількості учасників серед автовласників Черкащини а також мешканців області, які  мають у власності  автомобіль, була організована велика рекламна кампанія.

- Ми щиро раді, що один із трьох автомобілів акції "3 в 1" виграв житель нашої області, уманчанин. Так само як і протягом дванадцяти попередніх років, у 2011 році Страхова група "ТАС" готова надавати клієнтам великий і цікавий пакет послуг з різних видів страхування" - запевнив Володимир Волоха.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Вася 31.01.2011 15:59
ЕкспертУ, Фігаро та іншим: до 1991 року знав багато людей, які що небуть вигравали. А за останні 20 років - жодного, хоч 10 років працював у системі,яка постійно розповсюджувала різні лотереї.Не повірю, що це просто так. В Україні це неможливо. Повірте моєму досвіду. У нас тільки можуть обдурити, обібрати і т.д. І безплатний сир самі знаєте де........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Фігаро 26.01.2011 21:26
Експерту: так таки так! ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Експерт 25.01.2011 18:51
Виявляється подібні чудеса трапляються і в провінційних українських містечках, а не лише у великих мегаполісах. ТАСу наше шанування!!!!! А взагалі, щоб виграти - для початку треба купити лотарейний квиток (пардон, поліс). *** Головне, що дядько щасливий...і ми трошки! ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100