реклама

реклама

Дубінський - Тулубу: нам з вами по одній дорозі?

Дубінський - Тулубу: нам з вами по одній дорозі?

«У мене є питання щодо кадрового оздоровлення обласної телерадіокомпанії», - заявив учора на прес-конференції голова Черкаської ОДА Сергій Тулуб. За його словами, обласна влада ініціює кадрове оновлення ОДТРК «Рось» . Серед питань, на які має реагувати нове керівництво телекомпанії – розробка окремої програми розвитку проводового радіомовлення у Черкаській області. На думку губернатора, для Черкащини радіо – «головний інформувач».

Коментар «Прочерку». Одним з претендентів на крісло Михайла Калініченка, нинішнього генерального директора «Росі», у кулуарах обласної влади називають режисера ТРК «Сміла-ТБ» Максима Дубінського. Він працює у телекомпанії смілянського регіонала Геннадія Варивода, який на кожних виборах намагається  освоїти якнайбільші медіа-бюджети обласного осередку Партії регіонів. Останнім часом камера «Сміла-ТБ» почала помітно з’являтися на заходах губернатора. Ось цитата з питання Максима Дубінського з учорашньої прес-конференції Сергія Тулуба: «Сергій Борисович, у мене таке запитання стосовно доріг. У місті Сміла дві величезні проблеми: міська влада і дороги. Дякую обласній адміністрації вже деякі кошти направлені на ремонт доріг… чи можливо краще вже замінити мера, а вже потім дороги? Як ви вважаєте?». Губернатора питання очевидно порадувало, бо дозволило згадати про вибори, на яких «смілянам треба чітко визначитись чи по одній розбитій дорозі з цим головою міським чи по іншій їм іти дорозі».

реклама

Коментарі  

 
-4 #5 Поплавський Михайло 22.08.2010 14:42
Вибачте але в мене такий Піховшик не вчився.Мої студенти працюють на серьозних каналах України.Хай там собі працює *
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #4 Дарина 18.08.2010 21:32
Цитую Вася Пупкин:
Лошпед!!!! У него три класа на лице написано)))


Какая проницательност ь! Судишь по лицам??? Себя в зеркале давно лицезрел? Оскорблять-то проще всего, особенно не зная человека*(
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #3 Вася Пупкин 16.08.2010 10:22
Лошпед!!!! У него три класа на лице написано)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #2 Интернет-пользователь Пав 15.07.2010 11:01
Господин Максим, а на Вашем сайте написано в разделе "Творчий колектив", что Вы - режисер, и не уточнено, что главный. Как это понимать?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Максим Дубінський 15.07.2010 10:55
Поправочка,голо вний режисер ТРК "Сміла-TV"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100