фото - ВЗГ УМВС

фото - ВЗГ УМВС

Збувачем наркотичних речовин виявився 20-річний житель міста Умань, працівник найвідомішого серед молоді нічного клубу. Про це повідомляє ВЗГ УМВС України в Черкаській області До обов’язків кальянника входило розжарити вугілля, запропонувати відвідувачам асортимент фруктового тютюну, та аж ніяк не небезпечний синтетичний наркотик.


Співробітники Управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків, для того щоб затримати працівника розважального закладу підібрали особу закупщика, який згодом увійшов в довіру до чоловіка, відрекомендувавшись гостем з Одеси, та замовив у нього одну дозу «фену». Наступного дня, кальянник, за 50 гривень збув 0,25 грам психотропної речовини відвідувачу. Після чого «на гарячому» був затриманий оперативниками. В ході проведення особистого огляду в кишені чоловіка було виявлено та вилучено грошові кошти, на яких при обробці спеціальним розчином з’явився напис «збут».
Збутчик пояснив, що, влаштувався на роботу в нічний клуб місяць тому з іспитовим терміном. За зміну отримував 100 гривень заробітної платні, але в зв’язку з скрутним матеріальним становищем вирішив підзаробити збутом амфетаміну.
Скільки доз наркотику за зміну збував негідник – невідомо.

«Хочеться закликати людей одуматися: подумайте двічі чи потрібно вам це!» - йдеться у матеріалі ВЗГ УМВС України в Черкаській області. «Заради кількагодинної ейфорії, якщо це можна назвати ейфорією, ви губите не лише своє здоров'я , але і здоров'я ваших дітей, а отже згодом це може відобразитись і на подальших поколіннях. Декілька годин неспання і гарного настрою, це обманне явище. Випийте краще соку, з'їжте сосиску в тісті, і повеселіться з друзями на здоровому, самостійно виробленому позитивному настрої!».
Наразі співробітниками УБНОН проводяться заходи по відпрацюванню нічних клубів та інших розважальних закладів, де можуть збуватися наркотики.

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 йок-макарьок 26.01.2011 12:03
чО не сказали кто крышевал кальянщика!?
раньше в Черкассах наркоторговлю крышевали м*** - може и щаз?? :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Артём 26.01.2011 11:59
Все наркоманы побежали за сосисками в тесте...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100