реклама

реклама

Пізно ввечері, 7 травня, по бульвару Шевченка біля одного з престижних барів, було скоєно зухвалий злочин, свідком якого стало чимало відпочиваючих того святкового вечора, черкащан. Невідомий чоловік підскочив до одного з відвідувачів бару саме тоді, коли останній виходив з розважального закладу і різко вдарив його ножем, а потім чимдуж кинувся навтьоки.

Та йому не поталанило і далеко втекти зловмисник не зміг – саме в той час по бульвару Шевченка йшли працівники міліції, які почули крики громадян про допомогу та побачили чоловіка, який намагався зникнути. Правоохоронці кинулися навздогін та затримали його. Нападника було доставлено до Соснівського райвідділу міліції. Як з’ясувалось пізніше, 36-річний мешканець міста Черкаси, на ґрунті неприязних відносин наніс проникаюче ножове поранення грудної клітини своєму знайомому, якого вважав більш успішнішим та багатшим за себе. Свою жертву зловмисник певний час висліджував і тільки потім здійснив напад. З місця події експерти вилучили ряд речових доказів: ніж, сліди взуття та сліди пальців рук. Як розповів затриманий, він мав намір «поквитатися» ще з чотирма людьми, які за його словами, «заважали йому жити».

Під час розмови з працівниками міліції чоловік поводив себе неадекватно, намагався заплутати слідство, всіляко виправдовуючи свої дії та погрожував помститися.

Інформацію про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 2 статті 15 та частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Чоловіка було затримано за статтею 208 КПК України, а матеріали справи направлено до суду для обрання міри запобіжного заходу, але не дивлячись на те, що затриманий громадянин становить суспільну загрозу іншим людям, суддя Соснівського районного суду вирішив, що цього чоловіка можна відпустити під заставу у 95 тисяч гривень. Наразі зухвалець, який тяжко поранив людину, яка зараз знаходиться в реанімації між життям та смертю, на свободі. Також невідомо, які наслідки може мати таке рішення суду для інших громадян, на адресу яких зловмисник висловлював погрози. Працівники міліції затримали небезпечного нападника з ножем, але Феміда цього разу, чомусь, виявилась сліпою і не побачила в діях зухвальця небезпеки для суспільства.

Про це інформує СЗГ УМВС України в Черкаській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100