реклама

реклама

"Те, що я озвучую зараз – це моє бачення як менеджера, як управлінця..."

"Те, що я озвучую зараз – це моє бачення як менеджера, як управлінця..."

Територію Другої міської лікарні Черкас можливо і віддадуть під забудову. Про це «Прочерку» повідомив міський голова Черкас Сергій Одарич.

– Але програми реформування галузі ще немає. Зараз лише тривають пошуки можливості зменшення видатків і зменшення площ, що займає медична галузь. Бо багато площ не використовують. У нас є лікарні, що завантажені на 50-65%. Тому це лише один з напрямків (мається на увазі, віддати територію Другої лікарні під житлове будівництво – ред.), – розповів Сергій Одарич.

Однак мер просить не нагнітати ситуацію, щоб «замість професійної розмови не було мітингів». Мовляв, питання ще в стадії обговорення.

– Я зустрічаюся кожного дня з головними лікарями різних закладів. У мене була зустріч і з керівником Другої лікарні, і з керівником Другого пологового будинку. Кожного дня проводжу такі зустрічі. Ми переходимо зараз у площину обговорення можливих шляхів. І те, що я озвучую зараз – це моє бачення як менеджера, як управлінця. Але управлінські рішення повинні базуватися на рішеннях професійних: є ж певні вимоги, певні фінансові обрахунки тощо. Тож можна управлінське рішення бачити в одному ключі, а втілити його, наприклад, неможливо, бо щільність забудови не дозволяє це зробити абощо, – пояснив Сергій Одарич. – От учора ми обговорювали кілька варіантів перенесення Другої міської лікарні (наприклад, у приміщення Другого пологового будинку, що по вул. Конєва). І керівництво закладу в цьому зацікавлене. Бо ті умови, в якому працюють медики Другої міської лікарні, – це ненормально. Там неможливо надати якісні медичні послуги. Треба або будувати нові корпуси або переселяти цю лікарню у ті приміщення, які побудовані як лікувальний заклад.

За словами мера обговорення цих питань триватиме три тижні.

реклама

Коментарі  

 
+5 #12 Фокус 28.01.2011 17:13
Фронтмен правий,поставле но завдання стравити лікарів.І це буде зроблено.
Досвід є - рік тому стравили освітян і вони тепер як павуки в банці.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #11 Kotovsky 28.01.2011 11:11
8) А як же всі ті розмови про затвердження генерального плану розвитку міста та перетворення його в "курорт державного значення"? "Время собирать камни..."??? Про вдаду щось дуже рано згадали. Ще не всі забули виборні обіцянки. Чомусь ми не дуже бажаємо ходити на виборчі дільниці щоб там "висловлюватись", а вже після того, як все відбулося та "проголошено в офіційних ЗМІ" чомусь згадуємо про владу і яка вона погана. Насправді хтось порахував хочаб раз обранці від якої кількості черкащан приймають рішення в міській раді? Чого визараз від них хочете? Маєте те шо маєте... :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #10 Україна 27.01.2011 18:13
Мер розмовляв з головними лікарями...Їм,що накажуть з верху тей робитимуть.Спитався б краще думку простих громадян!Але ж при теперішній владі хто їх слухатиме.Там мабудь у декого вже й проекти виготовленні на нові садиби на цій землі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #9 Гость 27.01.2011 14:30
Условия плохие во второй больнице? Так нужно ТАМ построить новые корпуса НО БОЛЬНИЦЫ!!! На территории второй городской, кроме врачей, лечит атмосфера, воздух. ПРЕСТУПНО отдавать под хоромы единицам - "хозяевам жизни" то, что ДОЛЖНО ПРИНАДЛЕЖАТЬ ВСЕМ ЖИТЕЛЯМ ГОРОДА!!! Можно перевести ВРЕМЕННО вторую и в здание роддома, но в решении должно быть указано, ВРЕМЕННО на период строительства новых корпусов ДЛЯ ВТОРОЙ БОЛЬНИЦЫ ( а не для каких-то лечсанупров). Считаю, что земля второй больницы не должна передаваться под индивидуальные застройки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #8 Frontmen 27.01.2011 14:23
Головне завдання Одарича як "менеджера" - стравити між собою медиків *** Бачите - медики другої лікарні "зацікавлені" перейти в другий пологовий будинок. А спитайте медиків 1 та 2 пологових будинків - чи зацікавлені вони сидіти один у одного на голові? Чи зацікавлені породілі лежати по 4-5 чоловік в одній палаті в "об`єднанному" пологовому будинку імені Сергія Одарича? Міський олова, котрий не має будь-якої вищої освіти, веде себе як дикун-невіглас. Він приїхав і поїде після своїх "експериментів" на черкасцями, а нам тут жити. Нехай забирає 6-х радників, яким плате гроші з міського бюджету і обере новий полігон для експериментів...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #7 Краса 27.01.2011 13:04
Врачей и больных выселим, участки продадим себе же недорого со своего же аукциона... круто
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #6 Арсен 27.01.2011 12:11
Мер - самостійна особа, хоче губернатора послухає, а хоче Тулуба. І чого ж так боятись мітингів?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #5 Werew 27.01.2011 11:04
90-річні бабусі та дідусі на 3 та 4 поверхах у ПЗР?
Їм комфортно в лісі,на землі.
Хочеться побажати батькам Одарича такого нового комфорту.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 Черкащанин 27.01.2011 10:30
На словах - завжди розглагольствув ання про те, що Черкаси мають найбільший запас ВІЛЬНИХ земель під забудову. А на ділі - постійно щось зносять, щоб ублажити "крутих"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Alexs 27.01.2011 10:18
Ну ты и ***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100