реклама
Sucurity Police

реклама

З 567 перевірених фахівцями обласного КРУ на Черкащині підприємств, установ і організацій порушення виявлені на 514, або у 91% перевірених об’єктів. Загалом встановлено порушень на суму понад 229 млн грн., з яких сума втрат державних ресурсів становить майже 115 млн гривень. Показник із виявлення втрат є одним із найбільших за останні десять років і фактично є на рівні даних за три попередні роки роботи разом узятих.

Управлінням забезпечено належний рівень виконання визначених Урядом завдань щодо здійснення контролю за використанням бюджетних коштів, державного і комунального майна.

Крім того, працівники КРУ у Черкаській області брали участь у розробці пілотного проекту по впровадженню внутрішнього фінансового контролю на регіональному рівні при реалізації матеріалів контрольних заходів, спрямованої на повне усунення фінансових порушень, спільно із представниками Міністерства фінансів Королівства Нідерландів.

Про це 26 січня на урочистих зборах з нагоди відзначення 18-ї річниці від дня прийняття Закону України «Про державну контрольно-ревізійну службу в Україні» доповів начальник КРУ у Черкаській області Олександр Поспєлов, розповідаючи про основні здобутки Служби у минулому році.

На святкування були запрошені колишні працівники управління, ветерани та працівники структурних підрозділів обласного апарату. Від імені Черкаської обласної державної адміністрації на заході був присутній заступник голови облдержадміністрації – Євген Влізло. Про це повідомила прес-служба КРУ у Черкаській області.

реклама

Коментарі  

 
+8 #5 Бровко 29.01.2011 15:17
В цьому нічого не має нового, тому що КРУ перевіряло попередників, тобто сьогоднішню опозицію. А в цьому році прийдеться донецькому міліціонеру Поспєлову перевіряти "своїх" "шахтарів" і тоді ми побачим як цей пан буде хизуваатися...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Віктор 28.01.2011 19:31
Цитую Україна:
Блін!Арсен з Експертом таке написали,що просто додати немає чого!!!!!!!!!!! !!!

Напишіть про 9 %, вони залишились на слідуючі перевірки. У працівників КРУ є план, якщо не знайшли - то це не означає, що не було. Просто план виконали. Тому 9 відсотків залишили на наступний раз. Завтра теж потрібно...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Україна 27.01.2011 17:17
Блін!Арсен з Експертом таке написали,що просто додати немає чого!!!!!!!!!!! !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 Експерт 27.01.2011 13:42
Аплодуємо стоячи героїчному подвигу невтомних працівників КРУ, які досягли рекордних висот у виявленні бюджетних порушень попередньої влади!!! Цікаво лише, звідки прийдеться брати показники, коли настане час перевіряти діяльність сучасних кришталево чесних "будівників нової України"????!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Арсен 27.01.2011 13:17
Хочеться вже матюкатись, ну звичайно ж за три роки, бо при нормальних умовах перевірка проводиться раз у три роки. Скоро регіонали вже будуть звітуватись так: "Завдяки стабільній владі на території України випало опадів на десять відсотків більше чим у минулому році. Сила вітру стабільна, місцями трапляються пориви вітру. З цими корупційними епізодами влада успішно бореться. Повідомляємо ананімний телефон довіри ..... (читайте на бігмордах)! Стабільність - справа кожного! Повідомляйте про місця де сніжить, туман та непередбачені опади. Винні будуть виявлені та притягнуті до відповідальност і.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100