Зранку біля будівлі Соснівського суду в Черкасах було людно. На екс-мера Черкас Сергія Одарича чекали не лише його прихильники, а й противники. І перші, і другі голосно кричали. Сили були практично рівними. Міліції практично не було помітно.

 

Вже в залі суду сили були нерівними. З одного боку від судді сидів Сергій Одарич з адвокатами: Валентиною Теличенко та депутат Черкаської міськради Наталія Даньковська.


По інший бік судді стіл був пустий. Як пояснила суддя, інша сторона просила перенести дату судового засідання. Проти цього виступила сторона Одарича. Заслухавши аргументи, суддя вирішила перенести судове засідання на 23 травня.

«Відповідачі на суд не з’явилися. Як я повідомляв раніше, київський адвокат Черкаської міської ради не зміг прибути. Ним став пан Федур. Соснівський райсуд має всі шанси на цьому процесі зібрати весь цвіт української адвокатури. Наступне засідання призначене на четвер, 23 травня, о 9.00. Відповідач попереджений, що в разі його неявки справа все-одно слухатиметься», – написав згодом у себе на «Фейсбуці» Сергій Одарич.

Детальніше дивіться ВІДЕО з залу суду.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100