реклама

реклама

"Я нормальний чоловік, якому притаманне все, що притаманне будь-якому нормальному чоловіку..."

"Я нормальний чоловік, якому притаманне все, що притаманне будь-якому нормальному чоловіку..."

Робота, спорт, полювання, – усі ці заняття, як стверджує голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб, приносять йому задоволення. «Я нормальний чоловік і мені притаманне усе, що притаманне нормальному чоловіку», – так висловився на прес-конференції 28 січня Сергій Борисович, відповідаючи на запитання про свої захоплення та про те, як він відпочиває.

– Я знаходжу задоволення у своїй роботі. Бо вона дуже різнобарвна. Я за день зустрічаюся з великою кількістю людей. І це спілкування настільки неодноманітне, з різних питань, цікавих питань, з пропозиціями, з кадрами і так далі, що у мене просто немає часу на все інше, – зазначив Сергій Тулуб.

Від присутніх почулося запитання щодо того, нібито губернатор любить полювати.

– Я хочу сказати, що я вмію впоратися з рушницею. Я нормальна людина, нормальний чоловік, якому притаманне все, що притаманне будь-якому нормальному чоловіку. Я вмію це робити і гарно це роблю (тобто, полює – ред.). І у цьому році я вже вбив двох диких кабанів. Я все вмію: і у футбол грати, і в теніс, і в шахи, і все інше. Я люблю життя таким, яке воно є, – Сергія Борисовича потягнуло на одкровення: І найголовніше те, що я більшу частину свого часу приділяю роботі. Я вважаю, що це моя мета. Для цього я призначений. Я це повинен робити. Зараз у мене мета якнайшвидше зробити все можливе і неможливе, щоб реалізувати програму президента, щоб люди сказали мені, що щось змінилося. Ось що я хочу почути. І я для цього буду все робить кожного дня.

– А де ви любите полювати? – звернувся «Прочерк» до губернатора.

– Люблю полювати по всій Україні. Наприклад, між Волинню і Рівненщиною. Там дуже гарне мисливське господарство, дуже гарні умови. Є у Сарнах (Рівненщина – ред.) дуже гарне мисливське господарство. Але, на жаль, я цим займаюся рідко. У рік – це один-два рази.

реклама

Коментарі  

 
+4 #9 катя 31.01.2011 01:20
"Я нормальний чоловік, якому притаманне все, що притаманне будь-якому нормальному чоловіку..."

колись і Луценко казав: "Я як і кожен нормальний український мужик, п-ю, матюкаюся..."
та де це бачено, щоб чиновники такими речами хизувалися! а наші - герої! той у Німеччині обматювак міліцію, цей кабанів жахкає по лісах. немає на вас західного громадянського суспільства! там би ви поматюкалися й пополювали б, тільки не на посадах, а тут посадовці, блін!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #8 МИСЛИВЕЦЬ 30.01.2011 23:06
А щось порушив? Чи єдиний мисливець в областi? Ну i люди, аби тiльки дiстать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #7 Fagot 30.01.2011 19:57
М-да, до всіх принад - він ще й вбивця. "Втілює програму президента"- не смішіть людей!! Президент чітко сказав про тулубів: " Бюрократичний апарат саботує проведення реформ". Разом з Одаричем роздули вище всяких нормативів видатки на апарат; водночас закривають дитячі санаторії, сільські та міські дікарні, піднімають до захмарених цін тарифи на утримання будинків. А самі з жиру бісяться - подивіться в яких хоромах обоє живуть. Таких "нормальних" в Тунісі та Єгипті видворили з країни...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #6 Бровко 30.01.2011 15:55
Губернатор Черкащини цього року вполював вже двох кабанів, яких відготоаують у вольєрі Мошногірського мисливського господарства. Випустили кабана. привязали за ногу і з двох метрів Сергій Борисович поразив дичину....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 гонта 29.01.2011 12:09
Хто довів людству, що вбивця - це нормальний чоловік. Нормальні чоловіки давно вже позбулись жадоби до крові невинних. Вбивати заради задоволення - це збочення.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #4 Арсен 29.01.2011 11:01
Аааа, то он звідки здешевлення м'яса для населення. Можна не очікувати і вже сьогодні сказати: "Щось змінилось!". Енергоносії стали дорожчі, ціни підвищились. Середньомісячна заробітна плата - росте, але тільки на папері. Політичні переслідування і утиски. Медицина залишилась без коштів. Тому може, щоб докінця вже не загробити область, С.Б. краще вже відпочити і бажано чим подалі від Черкащини?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #3 Україна 28.01.2011 23:31
Люди вам говорять-все змінилося НА ГІРШЕ НІКУДИ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Експерт 28.01.2011 22:42
Нема нічого простішого як почути, що люди думають стосовно змін, які відбуваються в Україні. Просто треба вийти на вулицю (якщо звісно знайдеться вільна хвилинка) і послухати простих людей... А вони скажуть багато такого, про що чиновники у своїх рапортах воліють не згадувати...Буде цікаво і корисно!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Віктор 28.01.2011 20:44
А як же за перший місяць цього року - два кабана! Хороша заготівка диким м'ясом на весь рік!!! Радий за дружину чи куховарку,,,,,, ,,,,
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100