Акція опозиції «Вставай, Україно!», яка відбулася 18 травня у Києві, нагадувала погане сільське весілля, яке вирішили підкріпити бійкою. Таку думку в інтерв'ю журналістам висловив нардеп від фракції Партії регіонів Володимир Олійник, інформує УКРІНФОРМ.

«Всеукраїнська акція «Вставай, Україно!» 18 травня трансформувалась у містечкову акцію «Все пропало», бо не було оголошено єдиного кандидата ні в президенти, ні на міського голову, і це нагадало мені нікудишнє сільське весілля - коли воно поганеньке і не зовсім гарне, то як правило, його підкріпляють бійкою, щоб відвернути увагу і щоб його запам'ятали», - пожартував нардеп.

Водночас, за його словами, всі учасники правопорушень, скоєних у суботу в Києві, мають бути покарані.

На переконання Олійника, дії міліції в Києві були бездоганними. «Дії міліції, на мій погляд, в тій ситуації були бездоганними. Ви що, хотіли б, щоб і міліція взяла участь у бійці? Але я бачив кадри, де працівники міліції і «Беркута» робили все, аби ці дві групи мітингувальників не зійшлися в рукопашній. Тому говорити про відставку міністра внутрішніх справ недоречно», - переконаний Олійник.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100