реклама

реклама

Затримання провели із залученням спецпідрозділу "Сокіл"

Затримання провели із залученням спецпідрозділу "Сокіл"

Оперативниками УБОЗ УМВС України в Черкаській області було знешкоджено злочинне угрупування, члени якого активно розповсюджували на території області наркотики. Про це йдеться у повідомленні ВЗГ УМВС в Черкаській області.

Шестеро чоловіків, віком від 30 до 40 років, налагодили в місті Корсунь-Шевченківський «прибутковий» наркотичний бізнес: вони «вибудували» чіткий канал надходження та збуту на території області психотропного засобу амфетамін та наркотичної сировини під назвою марихуана. За наркодилерами певний час було встановлено спостереження і після того, як було зібрано ряд вагомих доказів злочинної діяльності групи, УБОЗівці провели спецоперацію з залученням спецпідрозділу «Сокіл» під час якої затримали всіх шістьох зловмисників одночасно.

Хтось з них  під час затримання відпочивав вдома, хтось прогулювався вулицями міста, а дехто попав до рук правоохоронців і під час своєї кримінальної роботи – збуту наркотиків. Під час обшуку в доволі заможних помешканнях торговців наркотиками було знайдено та вилучено близько 30 грамів амфетаміну, 10 тисяч гривень, отриманих злочинним шляхом, та більш ніж кілограм сухої подрібненої маріхуани.

До речі ці зловмисники мали ще й зброю – гранату Ф-1 та два пістолети іноземного виробництва.  Все  вилучене направлено для проведення досліджень, а зловмисники затримані.

 

реклама

Коментарі  

 
+1 #5 Сергей 23.08.2011 22:54
Я не знаю какой дурак пишет эти комменты. Эти ребята рискуют своей жизнью каждый день и выполняют ту работу которую им диктуют сверху. Сотрудники Соколо и УБОП Вы молодцы!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Адвокат !!!!!!!!!!!!!!!!! 01.02.2011 20:52
Что-то я не догоняю.............на всю толпу..."групировку из 6 человек".....и всего лишь,...." близько 30 грамів амфетаміну, 10 тисяч гривень, отриманих злочинним шляхом, та більш ніж кілограм сухої подрібненої маріхуани."................вы что, с ума сошли...,какие "канали збдуту"........., 30гр....это что пачечка цытрамона....6 таб....!!!!!!!!!!......да, может, кто-то сам их употреблял....для продажи, что-то маловато....10 тыс.грн...это что деньги.....для наркодиллеров.(откуда вы знаете, откуда деньги....?????????? или вы тоже из групировки????????)........люди...инфляция на дворе...ау...аглянитесь.........)))))
1 кг.....марихуаны.......да это же смешно...................!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Вам не смешно было это писать???????????????..........везде убийства, грабежи....насильство.........а вы...."групировка...и.30 гр...амфетамину"...)))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Защита прав человека...!! 01.02.2011 13:01
Почему.........удаляються..не нужные для Вас ...коменты...........
Это что ....футбол...........в одни ворота.........!!!!!!!!!!!!!!
А откуда вы знаете..........что вы пишите не ..."наклип"..........?????????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Защита прав человека...!! 01.02.2011 12:58
А почему не пишите..............а также " сокил"..........матерились,и обзывали детей.....ламали мебель........и проводили обыск без понятых....изымали деньги..без акта описи изыма...!!!!!!!!!!!!!!! !!!........в представлении адвоката было отказано.......................Люди....не ужели этот беспредел царит и у нас в Области...!!!!!!!!!!!!!!К ак показывает.........ситуация оборотней в пагонах...хватает везде...........!!!!!!!!!!!!!
Что бы зделать какие-то показатели............"берут" не только.........правонарушителе й..........но и чесных граждан!!!!!!!! !!!!.........не верте всему, что написано в инете........и темболее газетам, где все куплено органами власти..........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 http://p 30.01.2011 17:32
:lol: что то они показывают одну и ту картинку с трех районов
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100