реклама

реклама

Головний регіонал Черкащини, губернатор Сергій Тулуб розкритикував своїх однопартійців за те, що вони в компанії з фракцією Вільних демократів на сесії Черкаської міськради голосували проти надання слова для виступу присутнім лікарям.

"Не можна цю тему віддавати на відкуп різним політиканам, які в житті і палець об палець не вдарили!"

"Не можна цю тему віддавати на відкуп різним політиканам, які в житті і палець об палець не вдарили!"

Нагадаємо, на сесії міськради 27 січня просили слова завідувач кардіологічного відділення Другої міської лікарні Ірина Івашута та головний лікар дитячої міської лікарні, депутат обласної ради Володимир Борисенко, щоб висвітлити проблеми, пов’язані з реорганізацією медичних закладів міста. Однак міський голова Сергій Одарич закликав усіх не нагнітати ситуацію. Він звернув увагу присутніх, що в порядку денному немає жодного питання, яке б стосувалося якогось відділення, лікарні чи чогось іншого. «У місті поширюється свідома брехня і дезінформація. Я б дуже просив вас не ставати заручниками цих політичних ігрищ…» – сказав тоді міський голова. Лікарям так і не надали слова.

Уже наступного дня після сесії міськради на обласній колегії голова облдержадміністрації Сергій Тулуб обурювався:

– Не можна цю тему віддавати на відкуп різним політиканам, які в житті і палець об палець не вдарили! З іншого боку, не треба робити помилок! Я вважаю, що партійною міською організацію і фракцією нашої Партії регіонів допущена помилка! Як це можна – не надати слово лікарям не сесії?! Де ж демократичний підхід? – звернувся губернатор до всіх присутніх загалом і до своїх заступників Юрія Тимошенка та Євгена Влізла зокрема (між іншим, Євген Миронович є депутатом Черкаської міськради, проте на згаданій сесії ним і не пахло – Ред.): Якщо хтось там не має рівня демократичності, то давайте його розвивати. Треба чітко визначитися по кожному лікарю, по кожному хворому.

Губернатор нагадав, що скоро вводитиметься в експлуатацію обласна дитяча лікарня, тож він погодився, що це потягне за собою зміни у місті серед медичних закладів. Сергій Тулуб доручив заступнику Юрію Тимошенку «не випускати ситуацію з-під контролю», обговорити ситуацію з персоналом лікарень. Він зазначив, що питання пов’язані з оптимізацією Другої міської лікарні та пологового будинку «слід вирішувати прозоро, щоб люди розуміли, що і як робиться». Насамкінець Сергій Тулуб дав доручення комісії обласної ради спільно з Головним управлінням охорони здоров’я облдержадміністрації розглянути проблему.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 обиватель 02.02.2011 11:21
БАЧИЛИ ЩО ОБИРАЛИ....."вІЛЬНІ ДЕМОКРАТИ"-ВОНИ ВІЛЬНІ ВІД НАС І СВОЄЇ СОВІСТІ....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 жужа 31.01.2011 13:09
Окрім Тулуба бредові ідеї Одарича нема кому зупинити. Депутатська більшість міської ради - біомаса нездатна мислити, де у кожного свій шкурний інтерес.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100