реклама

реклама

"Чи не боїтеся ви майже повної відсутності політичної конкуренції в нашій області?"

"Чи не боїтеся ви майже повної відсутності політичної конкуренції в нашій області?"

Очільник Черкащини і за сумісництвом очільник регіоналів області Сергій Тулуб спокійно сприймає майже повну відсутність політичних конкурентів в області. Разом з тим, він вважає, що опоненти одразу проснуться, варто йому і його політичній силі тільки зробити щось не так.

Про це Сергій Тулуб розповів на прес-конференції, яка відбулася 28 січня після обласної партійної конференції, відповідаючи на запитання… ні, не журналістів, а прес-секретаря партії.

– Я не можу зрозуміти, чому це запитання не задають самі журналісти, але я його чула саме від них, – зробила коротенький вступ прес-секретар обласної організації ПР Тетяна Очеретяна і запитала губернатора: Чи не боїтеся ви майже повної відсутності політичної конкуренції в нашій області? Бо наразі обласна організація «Нашої України» неактивна, «Фронт Змін» також неактивний, а у «Батьківщині» навіть порушується питання про скорочення посади секретаря. Як ви вважаєте, чи не зашкодить така ситуація на Черкащині Партії регіонів?

– Я не боюся цієї ситуації. Я йшов до цього! Я так працював, щоб це відбулося. Бо я вважаю, що на сьогодні черкащанам потрібен спокій, потрібне, як кажуть, нормальне відчуття майбутнього. Бо вони сьогодні живуть, на жаль, не так, як потребує сьогодення… – поспівчував черкащанам Сергій Борисович. – У нас є одна мета, одна політична лінія, один стрижень – це наша програма. Не я ж її придумав! Вона складена з тих побажань виборців, які були і в селі, і в районі, і в місті. Це ж не політична програма. Це конкретна програма дій! І тому сьогодні для того, щоб її реалізувати, нам потрібна саме така спокійна ситуація. Я до цього йшов, робив все, щоб це відбулося, щоб ніхто не заважав. Якщо хтось може щось краще запропонувати, нехай пропонує. Я не проти. Ставай сьогодні разом зі мною, закочуй рукава і давай робити! Шкільні автобуси потрібні? Потрібні! Житло медикам і освітянам потрібне? Потрібне! І дороги ремонтувати теж треба. Але ви чули, що я казав: я буду і своїх однопартійців критикувати, які затикають рота декому з громадян! (Очевидно, губернатор натякнув на своїх неслухняних однопартійців, депутатів-регіоналів з Черкаської міськради, які 27 січня на сесії міськради проголосували разом з представниками Партії Вільних Демократів за те, щоб не надати слова присутнім лікарям, які хотіли висвітлити питання реорганізації медичних закладів міста –Ред.).

Сергій Тулуб щиросердно зізнався, що іншої політики, ніж допомога людям, у нього сьогодні просто немає.

– Сьогодні ми на цьому зосередилися. І ми це будемо робити. От і все. Будь ласка, якщо я буду щось не так робити, політичні сили проснуться і почнуть активно діяти проти тієї політики, яку буду проводити я і наша політична сила – Партія регіонів, – зауважив губернатор.

реклама

Коментарі  

 
+2 #5 Патріот 08.02.2011 00:16
Купка старих улесливих інтриганів пристосуванців, та молодих баловнів долі мажориків, розплющить очі вас ніхто не хоче. Будьте відертими хоч до себе,ви ж і між собою братерства не тримаєте. Будьте впевнені ніхто не проснеться і не почне активно діяти. Сьогодні достатньо спотерігати за тим як ви нас вчите вас тихо ненавидити. Памятай одне,що фальсифікація виборів ніж в спину Януковичу. А вас не люблять. Погляньте на себе і запитайте чому. Черкащани наділені інтуїцією фальш за версту чують. Але не турбуйтесь, опозиція вас не топтатиме, вас свої пристосуванці до хвороби Боткіна залижуть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Фігаро 07.02.2011 16:52
http://s57.radikal.ru/i155/1102/1f/5076c3e7dde0.jpg
:-|
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #3 Арсен 01.02.2011 14:26
Ох зря так губернатор думає, зря. Просто конкуренти чекають поки народ який продав голоси за ПР розчарується в них повністю. Тоді вже запалає так, що і в Межигір'ї не сховаєшся і в шахті не відсидишся.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Даринка 01.02.2011 13:13
"Будь ласка, якщо я буду щось не так робити, політичні сили проснуться і почнуть активно діяти проти тієї політики, яку буду проводити я і наша політична сила – Партія регіонів"...

Ага, а коли вони "проснуться" - то ви їх швиденько на допити в міліцію. Такий ваш план? Може, й продуктивний, але не з українцями. маю на увазі нових українців, які поважають себе й цінують українську державність, а не тих, хто мовчки сидить і чекає подальших вердиктів від влади! Чим більше ви будете висловлюватися про вашу монополію у владі, тим швидше вкоротите собі політичний вік! Це так, до відома головного регіонала і його "мудрої" прес-секретарки...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 Микола 01.02.2011 12:38
Брєд!
Весь світ іде до конкурентної демократії, а ми до радянської однопартійності .
Лозунг влади - Вперед в минуле!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100