реклама

реклама

kiro Прес-служби Кіровоградської обласної організації Партії регіонів поширила звернення до журналістів ЗМІ, які інформуючи про затримання черкаським УБОЗом мера одного з міст Кіровоградської області, переплутали місто Олександрію з селищем Олександрівкою, а міського голову Олександрії – з селищним головою Олександрівки.

Наводимо текст звернення: «Заступника голови обласної організації Партії регіонів, олександрійського міського голову Степана Цапюка беззастережно звинуватили у скоєнні кримінального злочину, до якого він не мав жодного стосунку, перебуваючи на відпочинку в Карпатах. Його ж фото оперативно розшукали і «сумлінно»  використовували «спритні» журналісти при повідомленні щодо того, що оперативники Черкаського управління по боротьбі з організованою злочинністю затримали… селищного голову смт Олександрівка Кіровоградської області під час отримання хабара від черкаських бізнесменів за надання в оренду ставків.

Вийшло так, що деяким репортерам просто все одно - Олександрія чи Олександрівка, міський голова чи селищний голова, заступник голови обласної організації Партії регіонів чи безпартійний самовисуванець. Причому при виправленні інформації ніхто з представників ЗМІ і не подумав вибачитись перед Степаном Кириловичем Цапюком, якого «помилково» виставили хабарником…
А як же професійна етика, взагалі професіоналізм у нашій професії, шановні колеги?

Вимагаємо спростування неправдивої інформації і вибачень в ефірах та на сторінках тих центральних ЗМІ, які розмістили неперевірену інформацію. Застерігаємо інших наших колег від необережного і зневажливого ставлення до оприлюднення подібної інформації».

реклама

Коментарі  

 
+5 #2 Фігаро 07.02.2011 16:22
Пропоную інший варіант: посадити Цапюка. Тоді і вибачатися не треба.
Нехай скинуться журналісти і заплатять УБОЗівцям. Ті за гроші і маму рідну посадять.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Арсен 01.02.2011 20:18
Таааа, немає потреби журналістам вибачатися. Ми, читачі, й так не повірили, що такого поважного чоловіка як "заступника голови обласної організації Партії регіонів" міг взяти наш Дерновий. Він у нас на***лаштова-ний лише проти опозиції.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100