Сьогодні Кам’янська районна організація Всеукраїнського об’єднання «Свобода» на Черкащині спільно із громадою району та іншими опозиційними організаціями провели велелюдний мітинг проти так званої «реорганізації» центральної районної лікарні.

Кілька сотень кам’янчан вимагали в депутатів районної ради скасувати розгляд питання про закриття лікарні. Представники громади наголошували на необхідності збереження цього медичного закладу, адже лікарня надає медичну допомогу громаді не лише місту Кам’янка, а й селянам всього району.

Виступаючи на мітингу, виконувач обов’язків голови Черкаської обласної організації ВО «Свобода» Юрій Ботнар зазначив, що слова голови Черкаської облдержадміністрації Сергія Тулуба щодо «відсутності проблем із закриттям лікарень в області» є, щонайменше, лицемірством.

Під крики «Ганьба!» та «Банду геть!» представники влади намагалися переконати всіх, що питання реорганізації лікарні – це питання на користь громади. Чиновники заявляли, що замість лікарні буде створено «сучасний діагностичний центр». Кам’янчани, знаючи долю такого центру в Черкасах, який нещодавно відкрив Президент України Віктор Янукович і яким не можуть скористатися звичайні українці, резонно запитали: «А для чого нам ваш діагностичний центр», зазначають у прес-службі Кам'янської районної організації ВО «Свобода».

Зрештою під натиском громади районна рада зняла з порядку денного питання про «реорганізацію» лікарні.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100