реклама

реклама

2 гранати Ф-1 виявили та вилучили у 20-річного непрацюючого жителя села Костянтинівка Смілянського району працівники міліції під час огляду домоволодіння.

Згідно довідки експерта, знахідка являється боєприпасами. За даним фактом порушено кримінальну справу за ч.1 ст.263 КК України. Громадянин заарештований. Розслідування проводить Смiлянський МВ УМВС України в Черкаськiй областi.

А от у селі Бiлоусiвка Драбiвського району під час проведення санкціонованого обшуку в домоволодінні місцевого жителя правоохоронці виявили та вилучили 100 г пороху та 22 патрони калiбру 5,6 мм, якi згідно довідки експерта є вибуховою речовиною та боєприпасами. За даним фактом порушено кримінальну справу за ч.1 ст.263 КК України.

Про це сьогодні, 1 лютого, повідомили у відділі зв’язків з громадськістю УМВС України в Черкаській області.

Як повідомляв "Прочерк", декілька днів тому правоохоронці Монастирищенського РВ УМВС у селі Долинка вилучили у місцевого жителя тротил - потужний вибуховий матеріал.

реклама

Коментарі  

 
+6 #1 аналізатор 01.02.2011 18:55
а може хтось комусь підкидає щось? якщо ні, то друге пояснення - життя покращується вже цьогодні, саме тому люди колекціонують подарунки для влади 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100